Philadelphia Eagles hayranları öptü, birbirlerini tanımalı, evli, evli

babaadam

Aktif Üye
Philadelphia Eagles'ın ilk Super Bowl'u kazandığı ve Şubat 2018'de New England Patriots'u mağlup ettiği gece, Shamus Joseph Clancy Twitter'da tek kullanımlık bir şaka olması gereken. Gelecekteki karısını hayal edeceğini varsaymak için hiçbir nedeni yoktu.

Times Meydanı'nda bir hemşire öpen bir deniz deniz adamının ünlü fotoğrafını yayınladı ve II. Dünya Savaşı'nda zafer iddia ettiklerinde Amerikalılara benzeyen bir sevinç hissettiğini öne sürdü. Bay Clancy'yi takip etmeyen, ancak feed'inde tweet'ini paylaşan Ashley Nicole Suder, bir şans hissetti ve cesur bir öneri yaptı.

“Geçit töreni sırasında bunu inşa eden bir kız arıyorsanız, buradayım,” diye yazdı bir cevap olarak.

İyi bir fotoğraf ve iyi bir tweet ile ilgileneceğini kabul etti. Dört gün sonra, Eagles coşkulu bir kutlamada Philadelphia'daki Broad Caddesi'ne yürüdükten ve şehir için uzun zamandır bir rüyayı yerine getirdikten sonra, geçit töreninde futbol ikilisi bulundu. Toplantıdan sonraki 30 saniye içinde, Bay Clancy Bayan Suder batırdı, sol bacağını küçük bir yetenek için kaldırdı ve kız arkadaşı Vincenzo Siciliano fotoğrafı çektiğinde ona derin bir öpücük dikti.

“Sadece beni yakaladı ve beni aldı ve daldırdı ve düşündüm, tamam, merhaba, sorun değil,” dedi Bayan Suder.

Öpücük iyi gitmesine rağmen, hemen ayrıldılar – tüm etkileşim yaklaşık bir dakika sürdü, başka türlü konuşulan bir kelime – ve Bay Clancy'nin twet'in benzer şekilde viral olup olmayacağını beklediler. Yaptı.

Binlerce retweet sonra Bay Clancy ve Bayan Suder aniden medya favorileri, tezahürat bir şehrin sembolleri idi. Yerel gazeteciler onlarla röportaj yapmalarını istediler ve öpücüklerinin yeri olan Broad ve Federal Street'in köşesinde bir CBS muhabiriyle tanışmayı kabul ettiler.

Röportajdan sonra, aslında birbirlerini tanımaları gerektiğini düşündüler. O zamandan beri ayrılmadılar.

“Benzersiz bir kartal kutlaması olacağını düşündüm,” dedi Clancy. “Aşık olacağımız için bir niyet yoktu.”

Eagles, Philadelphia'daki Çin-Meksikalı bir füzyon restoranı olan La Chinesca'da kendi kendini uygulayan bir törende ikinci Super Bowl-Foods'larını kazandıktan sonraki 12 Nisan'da. Bay Clancy'nin en yakın arkadaşlarından Patrick O'Leary, etkinliği 115 konuğa götürdü.

Yeminlerinde Bayan Suder, olağandışı toplantısına başını salladı. “Kelimenin tam anlamıyla beni sol ayağımdan süpürdüler, beni daldırdılar ve o kadar derinden öptüler ki, o andan önce tamamen yabancı olduğumuza inanamadım” dedi.

Burada daha fazla kırılganlık Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma raporlarımızı buradan okuyun.

Dans pisti, katillerin DJ'inin Bay Clancy'nin en sevdiği şarkının “Bay Brightside” oynadığı ve çizgiyi içeren bir gece geç saatlerde canlı geldi: “Bir öpücükle başladı, nasıl?”

İyi soru.

Tanıştıklarında, St. Joseph Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, Pennsylvania, Bensalem'deki Gıda Pazarlamasında Lisans Marketing'de Lisans Koordinatörü olarak çalışan Bayan Suder. Şimdi 32, Philadelphia'daki Frankford Candy'de ürün geliştirme müdürü.

30 yaşındaki Bay Clancy ve haber web sitesinde bir spor gazetecisi Phillyvoice, Güney Philadelphia'da yaşıyordu ve Pennsylvania Üniversitesi'nde İngilizce lisans derecesi ile tamamlandıktan sonra işgücü piyasasına giriyordu.

Her ikisi de Philadelphia'nın takıntılı spor hayranları olarak büyüdü. Bayan Suders ebeveynleri evini fırfırlar ve kartallarla süslemelerle doldurdu. 2017 yılına kadar Bay Clancy, Eagles hayranları altındaki şakaları ve tutkusu için önemli bir Twitter hayranları geliştirmişti.

Bu noktaya kadar, Eagles sadakatlerini tutarlı hayal kırıklıklarıyla ödüllendirmişti. Ancak nihayet şehrin kuraklığını sona erdiren 2017-2018 ekibi, bir Hollywood senaryosu izledi ve habersiz bir yedek oyun kurucu Nick Foles ile Super Bowl zaferine yol açtı. Şehrin üzerinde bir pozitiflik ve topluluk dalgası, şehrin daha önce hiç görmediği neşenin neredeyse evrensel bir ifadesi.

Bu bağlamda, Bay Clancy'nin tweet'ini görünce Bayan Suder'ın cesur olması daha az şaşırtıcı. Fotoğrafı önerdi çünkü Twitter varlığından büyülenmiş olduğu için değil komik olurdu. Ve Bay Clancy bir kadının tweet'iyle öpüşmesi için balık tutmadı, ama iyi bir teklifi kim reddetmeli?

Öpücükten sonra yakınlarda kalmadılar, ancak ertesi gün Bayan Suder'ın Bay Clancy'yi televizyon röportajı yaptığında birleştiler. Arabadaki konuşmanın rahatsız olduğunu hatırlıyor. Kabul ettikleri tek şey, onu öpücüğünü yeniden yaratmaya çalışırsa, denerse. (Muhabir denedi ve reddettiler.)

Röportajdan sonra farklı bir şey olmayı kabul ettiler: bir şeyler içmeleri gerekiyordu. Şimdi ilk randevuları olarak kabul edildiklerinde, Passyunk Doğu'daki pub'a yaklaştılar, günün geri kalanı ve gecesi için konuştuklarında kimyaları büyüdüler. Çoğu zaman birlikte geçirdiler ve altı ay sonra birlikte hareket ettiler.

Marvel filmlerine olan sevgiyi paylaştılar ve “Avengers: Endgame” in ilk gününde ücretsiz ve özellikle pop punk, emo ve klasik rock'ta aynı konserlere gitmeyi sevdiler.

Hatta aynı telaşlı enerjiye sahip Eagles oyunlarına baktılar, televizyonda çığlık attılar ve mutluluk sellerini lehine çevirmek için her şeyi yaptılar. Takım kötü bir şekilde oynanırsa, oturma odasının farklı bölümlerinden dışarı baktılar veya bazen oyun başına birkaç kez çeşitli Eagles ekipmanlarına geçtiler.

“Pazartesi bizim için büyük bir çamaşır günü,” dedi Bayan Suder.

Ocak 2022'de, Philadelphia 76ers tarafından bir basketbol maçını ziyaret ettikten sonra, Passyunk East'teki pub'da ilk randevuları olan ve duygusal bir favori olarak kalan arkadaşlarla tanışmayı planladılar. U -bahn'dan çıktıklarında, Bayan Suder, tanıştıkları yer olduğunu fark etti ve bir öpücük önerdi, çünkü çoğu zaman noktaya döndüklerinde yaptıkları gibi.

Yol köşesinde kendini öptükten sonra gitti. “Küller,” dedi geri dönmesini isteyerek. Geriye baktığında onu diz üstünde gördü.

“Ring'e hiç baktığımı sanmıyorum,” dedi Bayan Suder. “Sadece ona baktım.”

Başka bir Eagles hayal kırıklığı değilse, Storybook'tan benzer bir hikaye kitabı olabilir. Philadelphia 2023'te Super Bowl'daki Kansas City Chiefs'e kaybettiğinde, planlarını çeşitli şekillerde mahvetti: Philadelphia kazandıktan sonra, Broad Street'teki sürpriz bir törenle aşağıdaki geçit töreninde evlenmeyi planladı.

Bunun yerine, düğünü geri itti ve Eagles'ın aynı yıl ikinci Super Bowl'u kazandığı şiirsel sonucu aldı. (Tarihlerinin çemberi kapattığını söylediklerinde direniyorlar çünkü kapalı bir daire, Eagles'ın kazanan şampiyonayı, iğrenç bir düşünceyi tamamladığını gösteriyor.)

Kalabalığı birbirlerini tanıdıklarında sevmelerine rağmen, düğün günlerinin odak noktası olmalarını istemiyorlardı. Bunun yerine, birlikte zamanlarını ve sevgili spor takımlarının ötesinde ne kadar paylaştıklarını göstermeye karar verdiler.

Clancy, “Bence bunu bir dereceye kadar dahil etmemek garip olurdu, ancak artık ilişkimizin ana odağına ya da ana odağına bunu yapmak için nasıl yapmamız değil.” Dedi. “İlişkimiz de büyüdü.”

Bu gün

Ne zaman 12 Nisan 2025

Nerede La Chinesca, Philadelphia

Elbise Bayan Suder, Philadelphia bölgesinin tasarımcısı Madison Chamberlain tarafından yapılan bir peçe ile beyaz bir antropoloji elbisesi giydi. Dans pisti el salladığında, düğün tarihi sırtında ile ayakkabılarını özel olarak spor ayakkabılarına geçirdi.

Kısa Yorumlar Çift yeminlerini kısa tuttu ve konuklarıyla kutlamaya gitmek için çabaladı. “Sadece seni sevmiyorum, senden gerçekten hoşlanıyorum,” dedi Bayan Suder.

Gizli bir Philadelphia -ode İlk dansı hayatımın ilk gününe kadar parlak gözlerden geçti. Yolun yaklaşık üçte ikisi olan DJ, beyaz çizgiler tarafından “Feels in a Girl” e atıldı-Philadelphia setinde bir film olan Rabies Eagles hayranlarıyla bir film olan “Silver Lineds Playbook” da bir dans sahnesine.