Piposuyla onu memnun etti. Çeviri gerekmez.

babaadam

Aktif Üye
Ana Carolina Pejo Henderson ve ailesi, Jonathan Millam Walters’ın, Ağustos 2022’de Brezilya’nın Artigas kentindeki çiftliklerinde birkaç yüz kuzuyu tartışarak, kırkarak ve aşı yaptırarak birkaç yüz kuzunun sınırında geçirdikten sonra diğer tarafa koşacağından emindi.

Herkesi şaşırtacak ve sevindirecek şekilde işi yaptı ve kaldı.

Richmond, Virginia’da büyüyen ve Aralık 2021’de Montevideo, Uruguay’a taşınan 37 yaşındaki Bay Walters, “İpek eşarplar, kravatlar ve kaşmir kazaklar giyiyorum” dedi.

Bölgeyi keşfederken Uruguay’ı üs olarak kullanmayı umarak, “Latin Amerika’da beni büyüleyen bir şey var” dedi.

Bir ay sonra İngilizce duymayı o kadar özlemişti ki Dr. Carolina’ya giden 38 yaşındaki Pejo, Punta Carretas’taki Montevideo Bira Şirketi’nde bir arkadaşıyla bu dili konuştuğunu duydu.

Dr. Anne ve babasının Artigas, Uruguay’daki çiftliğinde büyüyen Pejo, Uruguay hükümetinin Kamu Bakanlığında proje yöneticisidir. Farmasötik kimya alanındaki çalışmalarını Universidad de la República Oriental del Uruguay’da tamamladı ve burada doktora derecesini de aldı. Edinilen. inorganik kimyada. Daha sonra Montevideo Üniversitesi IEEM İşletme Okulu’ndan Yönetim alanında MBA derecesi aldı.

College of William & Mary’den İngilizce alanında lisans derecesi alan ve bir dönem üniversitede İspanyolca ve Google Çeviri eğitimi almaya çalışan Bay Walters, “İspanyolcam kesinlikle berbattı” dedi.

Önceki evliliği boşanmayla sonuçlanan Bay Walters, şu anda kozmetik şirketi Estée Lauder Companies’in kıdemli yazılım geliştiricisidir.

Utangaçlığını unutup hızla kendini tanıttı.

“İnsanlara ülkemi göstermekten gerçekten keyif alıyorum” dedi Dr. Pejo’yla görüştükten sonra yaklaşık bir saat konuştuktan sonra kadın ona dokuz gün sonra Sodre Ulusal Oditoryumu’ndaki tango gösterisine ek biletini teklif etti. “Brezilya ile Arjantin arasında bilinmeyen bir hazineyiz.”

Daha sonra numara alışverişinde bulundular ve WhatsApp’tan mesajlaşmaya başladılar.

Onu daha erken görmek için çaresizce, iki gün sonra Montevideo’daki Río de la Plata’da güneşlenmek, sosyalleşmek ve bitki çayı içmek için popüler bir yer olan La Rambla yakınındaki bir çay evinde buluşmayı önerdi.

Dr. “Rüzgarlı” yürüyüşleri veya “verimsiz” yürüyüşleri sevmeyen Pejo, yerel bir restoran olan Misión Comedor’da daha çok randevuya benzer bir akşam yemeği yemeyi önerdi.

“İngilizcem çok paslıydı” dedi (İspanyolcasından çok daha iyi olduğunu düşünüyordu), ama birkaç saat kaldılar. Ayrıca restoranda iki kişiyi tanıdığında onun ne kadar dışa dönük olduğunu da fark etti.

Akşam yemeğinden sonra, yağmur yağarken, şemsiyesinin altında kol kola evine yürüdü. Daha sonra ilk öpüşmelerini binasının önündeki sokak lambasının altında yaptılar.

“Bu öpücük hayatımda yaşadığım en güzel öpücüktü” dedi Dr. Pejo’yu bir dil partnerinden daha fazlası olarak düşünmesine şaşırmıştı.

Ertesi akşam saat 21.00 civarında, kendisi ve birkaç arkadaşı mahalledeki bir restorandayken onu kendilerine katılmaya davet etti.

Alışılmadık bir şekilde daveti kabul eden ve çok geçmeden bir tür Uruguay Viyana şnitzeli olan sığır eti ile Milanesas’ın tadını çıkarmaya başlayan Bay Walters, “Ben çok yapılandırılmış bir insanım” dedi.

O Cuma, Bay Walters yine rahat alanının dışına çıkarak onu akşam yemeğine davet etti ve en iyi bildiği şeyi hazırladı: çırpılmış yumurta ve salata.

Ertesi hafta, annesinin ona tavukları korkutmak için kullanmayı öğrettiği “yüksek” bir ıslık sesiyle dansçıları neşelendirdiğinde tango performansında onu daha da etkilediğini söyledi.

Bay Walters, “Bu kişiye aşık olmak beni etkiledi” dedi ve çok geçmeden birlikte, Uruguay’da bir elektronik müzik konseri için Punta del Este ve Paskalya için Şili’de San Pedro de Atacama da dahil olmak üzere Latin Amerika’yı dolaşmaya başladılar.

Ağustos ayında, onun isteği üzerine ve İspanyolca öğrendikten sonra, aile çiftliğine doğru yola çıktılar; burada ipek ve kaşmirini avcı yeşili “bombachas” (iş pantolonu), botlar ve bir “boina” (gaucho bere) ile değiştirdi. .

Eylül ayında ona “Sana aşığım” dedi ve “Ben de” diye cevap verdi. Ancak “Seninle bir aile kurmak istiyorum” diye eklediğinde “Belki” diye cevap verdi.

“Havuz’a atladım, havuz boştu” dedi Dr. Pejo. Birçok konuşmadan sonra kendisinin bir “göçebe” olduğu konusunda ısrar etti. Ekim ayında ayrıldılar.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Daha sonra bir ayını Arjantin’in Patagonya kentinde sırt çantasıyla gezerek ve sürekli onu düşünerek geçirdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir işe girmek için Uruguay’dan ayrılmadan önce ona veda etmek ve Tupperware’i geri vermek istedi.

“Birlikte olmamız gerektiğinin farkına vardık” dedi.

Ocak ayında Miami Beach’in South Beach bölümünde elinde bir şişe şampanyayla sahilde diz çöktü.

23 Kasım’da, kayıt memuru Ricardo Daniel Gil, Registro Civil, Ministerio de Educación y Cultura Sarandi, Montevideo’da 40 arkadaşı ve ailesinin önünde görev yaptı ve ardından yakındaki Club de Pesca Atlanta’da Uruguaylı bir asado veya barbekü yapıldı. Ailesi akşam yemeği için çiftlikten bir kuzu getirdi.

İki gün sonra, Roma Katolik rahibi Peder Matías Pérez Constanzó, Montevideo’daki Parroquia Nuestra Señora del Huerto y San José kilisesinde 250 misafirin önünde iki dilli bir tören düzenledi. Çift daha sonra Ford Model A ile Las Caballerizas’taki resepsiyona geldi. İlk dansları – buluşmalarına bir selam – Carlos Gardel’in söylediği “La Cumparsita”ya bir tangoydu.

Bay Walters, “Uruguay’da hayallerimin kadınıyla tango yapmayı asla hayal edemezdim” dedi. “Ve buraya da yerleşmek.”