Pitti Uomo'da bilmeniz gereken genç tasarımcılar

çavuş

Aktif Üye
Hiçbir zaman göz makyajımı çıkarmam veya fondöten veya kapatıcı uygulamam. Sabahları yüzüme su çarpıyorum ve Environ Retinol Serum 1 kullanıyorum. Uslu bir kızsam Garnier Vitamin C Günlük UV Aydınlatıcı Sıvı kullanıyorum ve ardından önceden makyaj yapmış gözlerime daha fazla göz makyajı uyguluyorum. Su hattım için herhangi bir siyah göz kalemi kullanıyorum. Her zaman bir kalemdir; bulaşması çok daha kolaydır ve makyajımın biraz zahmetsiz görünmesini seviyorum. Şu anda Givenchy'nin Khôl Couture Suya Dayanıklı Kalemini kullanıyorum. Her iki veya üç haftada bir kirpik uzatma yaptırıyorum, bu yüzden gerçekten maskara kullanmıyorum. Makyajımı yapmak için okul açılmadan bir saat önce uyanırdım. Artık kirpik uzatma işlemim olduğu için uyanır uyanmaz bitmiş hissediyorum; Biraz yapmayı asla bırakmayacağım. Bazen beni bronzlaşmış gösteren Jillian Dempsey yanak rengini kullanıyorum. Burnuma uyguluyorum. Bazen kaşlarıma Chanel Le Gel Sourcils kullanıyorum. Doğal olarak oldukça ince kaşlarım var ama son zamanlarda annemin 90'lı yıllardaki bir fotoğrafını gördüğüm için onları incelttim ve ince kaşlarıyla çok güzel görünüyordu. Kullandığım tek ruj Kiko Milano – Powder Power Lipstick 15 tonlu ruj. Burnum, dudaklarım ve yanaklarıma uyguluyorum. Bazen duşa girmeden önce makyajımı yapıyorum; bu çok iyi bir numara. Cilt nemli hale gelir. T bölgesinin mat görünmesini istediğimi biliyorum ama bazen biraz terli görünmesini seviyorum. Makyaj sanatçım Chanel Baume Essentiel aydınlatıcı çubuğu kullanıyor ki bu muhteşem. O tamamen şeffaftır.

Saçlarıma gerçekten iyi davranmaya çalışıyorum çünkü eskiden rengi açılmış sarıydı ve bu onu oldukça mahvetti. L'Oreal Professionnel Volumetry Hacim Veren Şampuan ve K18 Damage Shield Koruyucu Saç Kremi kullanıyorum. Duştan sonra saçlarıma hacim kazandırmak için Sam McKnight Cool Girl Barely There Texture Mist'i ve Bread saç yağını kullanıyorum – bu muhtemelen benim kokum çünkü çok fazla kullanıyorum. Vücudum için Weleda Skin Food Ultra Zengin Kremim var. Akşam yüzüme su çarpıyorum ve yine üç pompa Environ nemlendirici kullanıyorum. Sabah ve akşam kullandığım tek şey bu; bu çok iyi. Retinol çok güçlü olmasa da cildimde çok büyük bir fark yarattı. Yüzümü yıkıyor ve o kadar çok ürün kullanıyordum ki, kızarıklıklar çıkıyordu. Yüzüme dokunmayı bırakıp tek bir ürüne takılıp kaldığımda işler daha iyi hale geldi.

Bu röportaj düzenlendi ve özetlendi.

Burada kal

Philadelphia'nın Fishtown bölgesinde, 18. yüzyıldan kalma bir malikanede yer alan yeni ve sakin bir otel

Fishtown'daki Frankford Bulvarı boyunca uzanan mağazalarda bulunan çeşitli vintage hazineler gibi, Philadelphia'nın bu bohem bölgesindeki ilk tam hizmet oteli olan Hotel Anna & Bel'de de hiçbir oda birbirinin aynısı değildir. 1769'dan kalma bir İtalyan malikanesinde ve ona bitişik bir şehir evinde yer alan 50 oda, stüdyolardan iki yatak odalı süitlere kadar çeşitlilik gösterir ve kadife veya keten kanepeler ve ahşap, kadife veya rattandan özel yapım yataklar içerir. Konağın orijinal merdiveni, tavanındaki ahşap kirişler ve dört şöminesi korunmuştur. Çoğu balkonlu olan ikinci kattaki konuk odaları, 10,5 metre uzunluğunda bir havuzla çevrili avluya bakmaktadır. Otelin havuz kenarındaki terasa açılan kokteyl barı Caletta, kızarmış enginar ve zeppole calabrese gibi küçük İtalyan tabaklarının yanı sıra spritzer'ler de sunmayı planlıyor. Ayrıca zemin katta, Lancaster County, Pensilvanya'daki Green Meadow Farm'dan ürünler ve mevsimlik ve yerel stoklar konusunda uzmanlaşmış New Jersey merkezli Local 130 balıkçısından deniz ürünleri sunan otelin Akdeniz restoranı Bastia yer almaktadır. Kızılötesi saunalı fitness merkezi ve çatı katında yoga terası da dahil olmak üzere çeşitli sağlıklı yaşam alanları tesisleri tamamlamaktadır. Hotel Anna & Bel 7 Ağustos'ta açılıyor; gecelik 300 dolardan başlayan fiyatlarla, annaandbel.com.

Emily Gray, ilk kadın giyim markası Grey's üzerinde çalışmaya başladığında moda arşivlerinden değil, 20. yüzyılın başlarındaki iç mekanlardan ilham aldı. 28 yaşındaki Central Saint Martins mezununun referansları arasında Avusturyalı mimar Josef Hoffmann'ın Viyana'da tasarladığı Secession tarzı bir salon ve Fransız iç mimar Pierre Chareau'nun 1924 Fransız filmi “L'inhumaine” için hazırladığı setler yer alıyordu. merkezli tasarımcı, “Ben de koleksiyonda yaratmaya çalıştığım pratiklik ve romantizm arasında bir denge var.” Ortaya çıkan, İngiltere'de el yapımı olan ve şimdi ön siparişe sunulan 12 parçalı koleksiyon, konforu el işi detaylarla birleştiriyor: A A Koyu sarı tonunu moda tasarımcısı Geoffrey Beene'in New York'taki eski dairesindeki Art Deco oda bölücüsünden alan keçeli kutulu ceket, yapısı kadar yumuşaktır; battaniyeye benzeyen opera ceketinin kavisli silueti ise bir kumaştan püsküllerle süslenmiştir. geleneksel düzeltici, karmaşık dekorasyonlarda uzmanlaşmıştır. Yaklaşık 605 dolardan başlayan fiyatlarla, griler.studio.

Bunu arzula

Ulla Johnson ve Sisley birlikte temel güzellik malzemelerinin bulunduğu bir çanta geliştiriyor

Mart 2023'te Fransız güzellik markası Sisley ve New Yorklu tasarımcı Ulla Johnson, Johnson'ın o sezon Manhattan'ın Hudson Yards'ında düzenlenen podyum şovu üzerinde işbirliği yapmaya başladı. Makyaj sanatçısı Romy Soleimani, modellere parlak bir cilt ve bazı durumlarda koyu kırmızı dudaklar vermek için Sisley ürünlerini kullandı. İlkbahar ve Sonbahar 2024 defileleri için tekrar Sisley'e dönen Johnson, “Odak noktası her zaman güzel, sağlıklı bir cilt ve renk patlamalarıyla doğal güzelliği geliştirmek” diyor. Artık iki marka, evde podyumlara hazır bir cilt elde etmenize yardımcı olacak bir kit üzerinde işbirliği yaptı. Johnson'ın popüler Black Rose Krem Maskesine ek olarak, sınırlı sayıda üretilen Ulla Johnson Wave deri çanta, diğer önemli güzellik ürünleri için de alan sunuyor: canlandırıcı Black Rose Göz Çevresi Sıvısı, All Day All Year koruyucu yaşlanma karşıtı krem ve Besleyici Dudak Balsamı Johnson's Sonbahar 2024 koleksiyonundan turuncu ve koyu mor çiçek baskısıyla süslenmiş çıkarılabilir bir kesenin içine koyun. 1.600 dolar, bergdorfgoodman.com.

Her iki yılda bir, şehrin ünlü katedralinin kuzeybatısındaki 16. yüzyıldan kalma bir kale olan Floransa'daki Fortezza da Basso'nun içinde ve çevresinde düzenlenen Pitti Immagine Uomo ticaret fuarı, ilk kez düzenlendiği 1972 yılından bu yana erkek modası için küresel bir barometre görevi görüyor. Bu Haziran, geleneksel terziler, ayakkabıcılar ve zanaatkarlardan oluşan uzun bir listenin yanı sıra, bir dizi genç marka da ilk kez Pitti'de (sıklıkla adlandırıldığı gibi) koleksiyonlar sunuyor. Şilili tasarımcı Guido Vera, kendi adını taşıyan markasını 2018 yılında kurdu. Dünyanın en güneyindeki yerleşim yerlerinden biri olan Punta Arenas'ın zorlu, buzlu manzarasında doğup büyüyen Vera, tasarım pratiğini doğanın takdirine odaklıyor. Yeni koleksiyonunda Şilili zanaatkârlarla yaptığı iki iş birliği yer alıyor: cam atölyesi ve tasarım stüdyosu Glass Lab'da yapılan, kışın don şekillerinden ilham alan borosilikat cam takılar ve Cresta ile geri dönüştürülmüş plastik ve kaktüs derisi kullanan bir vegan ayakkabı koleksiyonu. Çinli tasarımcı William Shen, 2020 yılında Raxxy markasını kurmadan önce, kendi ülkesinin Matematik Olimpiyatlarına katılarak gümüş madalya kazandı. Shen, parçalı, bloklu parçaların bir araya dikildiği karmaşık örgülere benzeyen modüler şişme giysilerini tasarlamak için geometrik algoritmalar kullanıyor. (Geleneksel tamponların aksine, bu değiştirilebilir parçalar sayesinde Raxxy parçasına verilen hasar kolayca onarılabileceğinden burada bir sürdürülebilirlik unsuru da söz konusudur.) Geçen hafta Londra'da tasarımcılar Daniel Gayle ve James Bosley kendileri için bir defile düzenlediler. Denzilpatrick markası, Gayle'ın Jamaikalı ve İrlandalı büyükbabaları Denzil ve Patrick'in onuruna adlandırılmıştır. Tasarımcılar defileden hemen sonra her şeyi toplayıp Floransa'ya getirdiler ve burada koleksiyonu, Fransız lüks grubu Kering ile işbirliği içinde Pitti için özel olarak üretilen parçalarla birlikte sunacaklar. Yeni bir polar kapüşonlu üst, tarımın bir yan ürünü olarak organik pamuk ve muz liflerinden örülürken, spor giyim, dönen, çok çiçekli akanthus çiçeği filizlerinden oluşan bir desen halinde lazerle kesilmiş iki kat geri dönüştürülmüş naylondan yapılıyor.

T'nin Instagram hesabından

Adam Pendleton dikkatimizi çekiyor