Ryan Cassata ve Stephen Meeneghan Malibu, Kaliforniya’da evleniyor.

babaadam

Aktif Üye
İkili, 19 Mart 2022’de Los Angeles’ın Silver Lake semtinde, şu anda yaşadıkları ahşap bir eve birlikte taşındı.

Bay Shore, NY’den olan Bay Cassata, Pasifik Din Okulu’ndan toplumsal dönüşüm alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. 13 yaşından beri trans aktivist. Bay Cassata, “Bu yıl ABD Kongre Binası’nda ve Harvard Üniversitesi’nde konuştum ve performans sergiledim” dedi. Bay Cassata, kendisinin ayrıca “trans sağlık mevzuatı konusunda hükümetteki kıdemli trans kişi” Amiral Rachel Levine adına şarkı söylemek ve onunla konuşmak için Beyaz Saray’ı ziyaret ettiğini söyledi.

doktor Seattle dışında büyüyen Meeneghan, Sherman Oaks, California’daki Modrn Med’de akupunktur uzmanı ve naturopatik doktordur ve California Naturopatik Doktorlar Birliği’nin başkanıdır. Hem Evergreen State College’dan karşılaştırmalı din alanında lisans derecesine hem de yaşam bilimleri alanında doğa bilimleri alanında lisans derecesine ve her ikisi de Ulusal Üniversite’den geleneksel Doğu Asya tıbbı bilimi alanında yüksek lisans derecesine ve natüropati alanında doktora derecesine sahiptir. Doğal Tıp.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

İkili, 18 Ağustos’ta Bay Cassata’nın daha önce Evrensel Yaşam Kilisesi tarafından papazlık töreni yapılan arkadaşı Nan Cameron tarafından Malibu, Kaliforniya’daki Calamigos Çiftliği’nde 150 misafirin önünde evlendi. Törende Indochino’dan fildişi takımlar, resepsiyonda ise Sharpe Suiting’den siyah smokinler giydiler.

Resepsiyonda Bay Cassata, babasıyla birlikte Bob Carlisle’ın “Butterfly Kisses” şarkısında dans etti. Bay Cassata, “Bu, ben küçük bir çocukken, taşınmadan önce bizim şarkımızdı” dedi. Resepsiyon için Bay Cassata orijinal bir şarkı olan “The Promise”ı yazıp seslendirdi ve Dr. Meeneghan, Manyetik Alanların Aşk Kitabı’nın Peter Gabriel versiyonunu seslendirdi.

Bazı konuklar, Queen’in “I Was Born to Love You” adlı şarkısının resepsiyonunda flaş mafya tarzı bir performans için verilen prova yemeğinin ardından line dansı yapmayı öğrendiler. Meeneghan yeminlerinde buna değinmişti. “Queer aşkın koruyucu azizi Freddie Mercury’den alıntı yapacak olursak, ‘Seni hayatımın her gününde sevmek için doğdum'” dedi.