Sakarya Büyükşehir’den işçiye kıymetli hizmet içi eğitim

babaadam

Aktif Üye
Sakarya Büyükşehir’den işçiye kıymetli hizmet içi eğitim
SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi (SASKİ), kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek için rutin biçimde sürdürdüğü eğitimlere bir yenisini daha ekledi.

Kamu kaynaklarının en verimli biçimde kullanılması ve ihale süreçlerinin gerçek biçimde yönetilmesi için İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafınca 4 gün boyunca verilecek eğitimler kararında toplam 214 işçi bilgi edinecek.

Eğitimler ‘Kamu İhale Kanunu ve Direkt Temin Uygulaması Eğitimi’ ve ‘Yapım İşleri Kontrat ve Hakediş Uygulamaları Eğitimi’ başlıkları ile 4 gün boyunca devam edecek.

Verilen eğitimlerle ilgili kurum tarafınca yapılan açıklamada, “ SASKİ olarak kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürmek ve geliştirmek için çalışanımıza yönelik eğitimlerimiz devam ediyor. Alanında uzman bireyler tarafınca verilen eğitimler ile kamu kaynaklarının en yanlışsız biçimde kullanılmasını sağlıyoruz. bu biçimdelikle işçimizin ihale mevzuatına büsbütün hakim olmasını ve mevzuatın dışına çıkmamasını hedefliyoruz” sözleri kullanıldı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.