Sally LaPointe alışılmadık düğün günü görünümleri yaratıyor

babaadam

Aktif Üye
4 Nisan 2022’de, kendi adını taşıyan hazır giyim, tek renkli lüks moda markası LaPointe’nin tasarımcısı, kurucu ortağı ve kreatif direktörü Sally LaPointe ek bir rol üstlendi: sunucu.

Siyahlar içindeki 38 yaşındaki Bayan LaPointe, SoHo’daki Broome Caddesi’ndeki tek yatak odalı dairesinde, her şey krem damlarken: duvarlar, tüylü halı, kanepe, hatta yer, anında, belki de neredeyse kasıtlı olarak dikkat çekti. – tavan yüksekliği Perdeler açıkta kalan dolapları gizler. Geçen ay internette ve mağazalarda satışa sunulan ilk krem rengi gelin koleksiyonuyla sorunsuz bir şekilde gitti.

46 parçalık koleksiyon (31 yeni parça ve önceki koleksiyonlardan 15 parça), bir dizi seksi ve geleneksel olmayan gelin dokuları, tasarımları ve stilleri içeriyor. Yüksek belli pantolonlarla kombinlenen tüyler, payetler, suni deri blazerler, crop toplar ve tanga bodyler var.

LaPointe markası 2010 yılında kuruldu ve üç yıl sonra Bergdorf Goodman ilk koleksiyonunu sundu. İş geliştikçe ve markayı daha fazla mağaza taşımaya başladıkça, Jennifer Lopez, Jill Biden, Zendaya ve Jessica Chastain dahil olmak üzere onları giyen ünlülerin sayısı da arttı.

Gelin serisini kutlamak için, bazıları eksiksiz gelin hediyeleriyle süslenmiş yaklaşık 20 arkadaş, marka elçisi ve etkileyici, koleksiyonun şampanya ve havyarla dolu bir sunumu için evlerine davet edildi. Editörler, markanın kurucu ortağı, ortak sahibi ve CEO’su Bayan LaPointe ve Sarah Adelson, bir partinin daha kişisel ve önceki önizlemelerden farklı olacağını hissettiler.

Massachusetts yerlisi ve Rhode Island Tasarım Okulu mezunu Bayan LaPointe, “Covid olduğunda, en başından beri yaptığımız defileleri yapmayı bıraktık, bu yüzden sunum yapmanın geleneksel olmayan başka yollarını düşünmek zorunda kaldık” dedi. öğrenci “Podyum drama, inanılmaz bir an ama bu geceki gibi bir etkinlik daha küçük ve daha samimi. Dairemde insanlarla şahsen tanışıyorum, bu da onları daha kişisel kılıyor.”

Bu yıl programa gelinlik modasını da dahil etmeye nasıl karar verdiniz?

Gelin modası doğal bir evrimdi. Krem ana koleksiyonumuz olmasına rağmen, miktar çok sınırlı, belki 10 adet, çünkü birçok renk sunuyoruz. Düğünlerde, bekarlığa veda partilerinde, ertesi sabah kahvaltılarında ve nişanlarda krem rengi parçalarımızı giyen müşterilerimizi fark ettik. Bizi Instagram’da etiketlediler. Perakende mağazalardan geri bildirim alırdık. Yakalandı. Bu yüzden onu yakaladım ve altı ay içinde işleri tersine çevirdim.

2021’de boşandınız. Bu koleksiyon sizin için daha duygusal mıydı?

Yaptığım her koleksiyon bir şekilde kişisel hayatımda yaşadıklarımı yansıtıyor. Sesimi bulmak, kendime güvenmek ve bunu benim gibi olabilecek diğer insanlar için bu parçalara kanalize etmekle ilgiliydi. Bu, kim olduğunla ilgiliydi.

Sesimi kaybettim ve bu koleksiyonda buldum. Birine bu kadar yakınken, kendinden bir parçayı kaybetmenin hiçbir yolu yok. On yıl birlikteydik ve dört yıl evli kaldık. Biriyle çalıştığınızda, tek bir kişide birleşirsiniz. Artık kendimi bir birey olarak görüyorum. Sanırım bunu yeniden kazanmam benim için güçlendiriciydi.

Bu koleksiyon, dönüşümle ilgili ve yalnız kalma güveni uyandırıyor. Yalnız kalmayı, bir birey olmayı ve başka birine bağlanmadan gerçekte kim olduğunuzdan korkmamayı öğrenmekle ilgili.

Alışılmadık gelin görünümlerinin yükselişini neye bağlıyorsunuz?

Geleneksel evlilik kavramı değişti. Covid, insanları nasıl evlenileceği konusunda kutunun dışında düşündürdü. Bu heyecan vericiydi. Bu çizgiyi fırlattı. İnsanlar pompalı düğünler düzenler veya Las Vegas’a gider. Küçük, samimi akşam yemeklerine ev sahipliği yaparlar. Düğünler bu kadar büyük bir prodüksiyon olmak zorunda değil. Bu modaya da yansıdı. Balo giymek veya prenses olmak zorunda değilsin. Gelinler parçaları birleştirebilir. Düğünlerde takım elbise giymeyi seviyorum. Bu bir güç duygusudur.

Bu güç duygusu sizin için neden bu kadar önemli ve bunu görsel olarak gelinlik modasına nasıl çeviriyorsunuz?

Kendine ait olan ve içeri girdiklerinde bir alanı olan güçlü kadınları seviyorum. Bazılarını giydirdiğim için gurur duyuyorum – Adele, Beyoncé, Oprah, Lizzo, Rihanna. Düğünlere konuk olduğumda, kokteyl elbisesi giyme fikrine karşı çıktım. Takım elbise giyecektim. Bunu çok özgüvenli buldum ve bir düğünde ne giyeceğime dair geleneksel düşünceye meydan okudum.

Tasarımlarınızın diğer gelinlik tasarımcılarından farkı nedir?

Giyinmede ustayım çünkü 2 beden değilim. Bir şeyleri nereye saklayacağımı biliyorum. Tasarımlarıma dahil olan pek çok şey var: birleştiği yerde mükemmel oranlar yaratmak, kolların bollaşmaması için nasıl ayarlanacağı ve esneyen kumaşların kullanılması. Elbise giyip dekolte yapma düşüncesinden kaçınıyorum. Transparan pantolonlu bir tanga body var; Biraz cüretkar ve biraz arsız. Oraya gitmekten korkmuyorum. Yanları tüylü transparan cupro pantolonlar var; ayrıca çift yüzlü saten ve bağcıklı elbiseler. Transparan trençkotlar, yüksek yırtmaçlı pantolonlar, tüylü gelinlikler ve dekolteli bodyler yaptım. Her şey payetli bir elbise yapmak yerine payetleri bir crop top ile eşleştirmekle ilgili. Bunlar tavırdan korkmayan gelinler için seksi ve güzel parçalar.

Ayrılık sürecinde gelinlik tasarlamak zor muydu?

Kapatmak zorunda kaldım ve herkesin bu koleksiyon hakkında ne düşüneceğini merak ettim. İnsanlar bundan hoşlanacak mı? İnsanlar anlayacak mı? Kapsam dışı bir şey sunmak istedim. Muhtemelen ben veya benim başka bir versiyonum olabilecek bu yeni geline güven veriyorum. Gelinimiz ilham verici ve iyimser. O aşktan ilham alan havalı, havalı, güçlü bir kadın. Bu bana ilham veriyor.