Shira Catlin ve Morgan Keith evlenip soyadlarını değiştiriyor

babaadam

Aktif Üye
Shira Claudelle Catlin ve Morgan Joan Keith tanıştıklarında fazla zaman kaybetmediler ve resmi bir çift oldular. Tinder’a kaydolmalarından neredeyse bir ay sonra özel oldular.

İkili, 20 Aralık 2017’de Tinder’da buluştu ve sekiz gün sonra, Boston’daki şu anda kapalı olan Anthem Kitchen & Bar’da ilk buluşmalarına gitti.

Akşam yemeği sırasında Bayan Catlin, “Gerçekten heyecanlandım. Pek çok erkekle çıkmıştım ve asla gerçekten kendim olamayacağımı hissettim.” Bayan Keith, Bayan Catlin’in çıktığı yalnızca ikinci kadındı. “Birinci yılımda, Tinder profilimi kadınlara çevirdim” dedi.

Akşam yemeğinden sonra ikili, Faneuil Hall Marketplace’e gitti ve kapanış saatine kadar yemek alanında oturdu. Bayan Keith, “Çok geç olduğu için atıldık” dedi. Sonra Blink Tree’ye gittiler., bir Noel ağacı sunumu. Bayan Catlin, “Morgan müzikle dans etti ve ben çok etkilendim” dedi.

O geceden sonra ikili sık sık görüşmeye başladı. Ve üç haftadan kısa bir süre sonra, 19 Ocak 2018’de resmen arkadaş oldular.

Bayan Keith, “Shira’yı evime davet ettim ve ona özel bir şey söylemek isteyip istemediğini sordum” dedi. Bunun kız arkadaş olduğumuz anlamına gelip gelmediğini sordu ve ikimiz de evet anlamında başımızı salladık.

İkisi birlikte seyahat etmeye ve maceralar yaşamaya başladı. Kamp yapmaya ve yürüyüşe gittiler ve Florida’daki Big Cypress, Maine’deki Acadia Ulusal Parkı ve New York, Seneca Falls’daki Kadın Hakları Ulusal Tarih Parkı dahil olmak üzere sekiz parkta Ulusal Park Servisi’nin Junior Ranger programlarını tamamladılar.

“Yaptığımız her şey – tatiller, hafta sonları, her şey – macera dolu” diyen Bayan Keith, “Shira veya Bayan Catlin’in kurtarma köpekleri Sophie ve Tucker olmadan yaşamayı hayal edemediğini” sözlerine ekledi.

Pandemi patlak verdiğinde, Bayan Keith, Bayan Catlin’in Massachusetts, Waltham’daki dairesine taşındı. Çift, iki daireden sonra Mart 2022’de Hudson’da bir ev satın aldı.

30 yaşındaki Bayan Catlin, Weston Devlet Okullarında beden eğitimi öğretmenidir. Maine, Bar Harbor’daki College of the Atlantic’ten insan ekolojisi alanında lisans derecesine ve Boston Üniversitesi’nden beden eğitimi ve koçluk alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Batı Massachusetts’te büyüdü.

Yine 30 yaşındaki Bayan Keith, öncelikle Connecticut, Middlebury’de büyüdü. Newton’daki bir yazılım şirketi olan Paytronix Systems’de yeminli mali müşavir ve baş muhasebecidir. Central Connecticut Eyalet Üniversitesi’nden muhasebe alanında lisans derecesine sahiptir.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Teklif fikirlerine gelince, Bayan Keith şöyle dedi: “Kesinlikle bir tartışmaydı çünkü sürprizlerden hoşlanmam.” Bayan Catlin, hoşnutsuzluğunu paylaşmadı.

19 Nisan 2021’de ikili, Acadia Ulusal Parkı’nda yürüyüşe çıktı. Bayan Catlin, “Pemetic Dağı’nın zirvesinde, Morgan bir tripod kurdu ve biz de kenara doğru yürüdük,” dedi. “Tam dizlerinin üzerine çöktüğü sırada, telefonunu taşıyan tripod devrildi.” Gelinler, düşen telefonun Parks’ın arama kurtarma operasyonuyla bağlantılı bir acil durum çağrısını tetiklediğini hemen fark edemeyecek kadar parti yapmakla meşguldü. . Bayan Catlin, “İyi olup olmadığımızı üç kez kontrol ettiler” dedi. “Çokça özür diledim.”

Bayan Catlin daha sonra Bayan Keith’in izniyle evlenme teklif etmenin bir yolunu buldu. Bayan Keith bir sürpriz istemese de ailesinin orada olmasını istediğini biliyordu.

O noktada Bayan Keith, “ailem bizim zaten nişanlı olduğumuzu ve benim de planı bildiğimi bilmiyordu” dedi.

Bayan Catlin, birkaç aile üyesini ve arkadaşını 2 Mayıs 2021’de West Newton’daki YMCA’da öğretmesi planlanan özel bir eğirme kursuna davet etti. Bayan Catlin, “Ben teklif şarkılarına başlamadan önce herkes tam 30 dakika bisikletlerini sürdü” dedi. “Bruno Mars’ın ‘Marry You’ bölümünün yarısında, oturduğum bisikletten atladım ve tek dizimin üzerine çöktüm.” Çift daha sonra zaten nişanlandıklarını açıkladı.

Çift, 27 Haziran’da Massachusetts, Worcester’daki Worcester Belediye Binası’nda resmen evlendi. Bu olay için Massachusetts eyaletinden bir günlük evlilik cüzdanı alan ortak bir arkadaş olan Charlotte Lellman, düğün kişisiydi. Tek konuk fotoğrafçısıydı.

Massachusetts’te resmi bir evlilik yapmaya karar verdiler çünkü çift, Massachusetts’te yasal olan düğünden sonra yasal olarak bağlayıcı olacak yepyeni bir soyadı seçmek istedi. Her iki kadın da, kulağa ilk ad gibi gelen mevcut soyadlarının neden olduğu kafa karışıklığından bıkmıştı.

Bayan Lellman, 15 Temmuz’da NH, Wolfeboro’da Moody Mountain Farm’daki ahırda yapılacak olan ikinci törenini yönetecek.

Çift, arkadaşlarını ve ailesini şu kriterleri kullanarak soyad önermeye davet etmişti: doğadan ilham almalı, R’siz olmalı (Bayan Keith onları telaffuz etmekte güçlük çektiği için) ve açıkça bir soyadı içermeli. Bayan Catlin, “Tanıtılmak üzere önünde ve arkasında soyadımız yazılı üniversite ceketleri giyerek resepsiyona çıkacağız ve yeni soyadımız arkamızdaki bir pankartta duyurulacak,” dedi Bayan Catlin. “Çayır.”