Silmek için ikinci şansında: “Sonunda doğru anladı.”

babaadam

Aktif Üye
Alexandra Vasilia Voyatzakis Pontus Mikael Henriksson, 2018 yazında flört uygulaması Bumble'ı ilk kez gördüğünde sağa kaydırmadı ama bu onun tipi olmadığı için değildi. (Kesinlikle öyleydi.)

Bayan Voyatzakis, onu çekici bulduğunu belirterek, “Yüzünü gördüğümü hâlâ hatırlıyorum” dedi. Ama aynı zamanda endişeliydi. Arkadaşlarının sıklıkla “model tipler” olarak adlandırdığı yakışıklı erkeklerle çıkma konusunda talihsiz bir flört geçmişi olduğunu söyledi. Bu ilişkiler her zaman başarısızlıkla sonuçlandı.

Ancak Ocak 2019'un başlarında yaptığı arama sırasında Bay Henriksson'un tekrar ortaya çıktığını görünce ona bir hamle yapmaya karar verdi. İkisi aynı gün buluştu.

Bay Henriksson, “Onun kesinlikle harika olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum ama bana ima ediliyordu” dedi. “Böyle bir tavrı vardı. Ama sonra eşleştik ve mesajlaştık ve ben de 'Bu kız çok tatlı' dedim. Sürekli mesajlaşmaya başladık.”

Beş gün sonra ilk kez telefonda konuştular. Bay Henriksson, “Onun sesini duyduğumda, 'Vay canına, bu çok özel bir şey' diye düşündüm” dedi.

İlk randevularını Ocak 2019'un ortasında, Manhattan'ın TriBeCa semtindeki Primo's'ta bir içki içerek yaptılar. Bayan Voyatzakis, “Sadece iki içki içtik ve beş saat boyunca orada oturup konuştuk” dedi. “Bitmesini istemedik”

O akşam Bayan Voyatzakis günlüğüne şunu yazdı: “Sonunda doğru anladım.”

Bay Henriksson'un yirmilik dişlerini çekmek için ameliyat olmak zorunda kalması nedeniyle ikinci ve üçüncü randevuları Şubat ayına ertelendi. Şubat ayı sonunda İtalya'ya tatile gittiği için dördüncü randevuları Mart ayı başlarına kadar beklemek zorunda kaldı.

Ancak bu dördüncü randevuda ikisi ayrıcalıklı hale geldi. Bunu Nisan ayında “Seni seviyorum” sözü izledi. Ve Mayıs 2019'da Bay Henriksson, her geceyi Bayan Voyatzakis'in Manhattan'ın Chelsea semtindeki dairesinde geçirmeye başladı ve ardından Şubat 2020'de Jersey City, New Jersey'deki kira kontratı sona erdikten sonra bunu resmileştirdi. Çift şu anda Brooklyn Heights'ta yaşıyor.

Boston'un bir banliyösünde büyüyen 37 yaşındaki Bayan Voyatzakis, Alekka adlı işletmesi aracılığıyla antikalar ve vintage eşyalar satıyor. Boston'daki Emmanuel College'dan İngilizce alanında lisans derecesine sahiptir.

33 yaşındaki Bay Henriksson, New York'taki Spotify'da gelir muhasebesi operasyon müdürüdür. Los Angeles'taki Kaliforniya Eyalet Üniversitesi'nden muhasebe alanında lisans derecesine ve New York'ta yeminli mali müşavirlik lisansına sahiptir. Stockholm'ün hemen dışında, İsveç'in Tyreso şehrinde büyüdü.

Bayan Voyatzakis, İtalya'ya olan yakınlığından dolayı her zaman İtalya'da nişanlanmak istiyordu. Tarihi binalara karşı derin bir sevgisi olması sorun değildi. Bay Henriksson, “Beni tarihi evlere götürdü” dedi. “Onu New York'ta ziyaret edeceğiz.”

2021'in başlarında çift, evlilik teklifinin çok uzakta olmayabileceğini düşündü ve birlikte Bayan Voyatzakis için pırlanta bir nişan yüzüğü tasarladı. Ancak salgın, Avrupa çapında seyahat etmeyi zorlaştırdı.

Bu nedenle, 27 Temmuz 2021'de Hamptons'a yaptığı bir gezi sırasında Bay Henriksson, Bayan Voyatzakis'in bu yüzüğü Sagaponack, NY'deki bir şarap imalathanesi olan Wölffer Estate'te kullanmasını önerdi. Bay Henriksson, “Tarihi değil ama bir İtalyan bağına benziyordu” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Çift, 26 Nisan'da Manhattan'daki belediye memurunun ofisinde, evlilik bürosunun amiri ve yetkilisi Guohuan Zhang tarafından evlendi. Bay Henriksson, “ilk buluşmamızdan çok da uzak olmayan bir yerde, tanıştığımız şehirde hayatımın aşkıyla evlenmenin gerçeküstü” olduğunu söyledi.

Bayan Voyatzakis'in ebeveynleri ve fotoğrafçı olarak görev yapan kuzeni Gregory S. Kamelakis'in yanı sıra çiftin Morkie köpeği Lily de oradaydı.

Bayan Voyatzakis, “Fotoğraflarımız sırasında Amerikalı olmayan lise öğrencileriyle dolu bir otobüs durdu ve indi ve herkes alkışlamaya ve tezahürat yapmaya başladı” dedi. “Çok büyüleyiciydi.”

Bayan Voyatzakis'in ailesinin geldiği Yunanistan'da Anma Günü hafta sonu boyunca üç günlük daha büyük bir kutlama yapılacak. Bayan Voyatzakis, “Bunu resmi düğünümüz olarak görüyoruz” dedi.

80 konuğun katılması beklenen etkinlik, çiftin belirttiğine göre, Atina yakınlarındaki eski bir kraliyet mülkü olan Kraliçe Kulesi adı verilen 19. yüzyıldan kalma bir malikanede Bay Kamelakis tarafından yönetilen sembolik bir töreni de içerecek ve çift, bunun tarih meraklıları için mükemmel olduğunu belirtti.

Bayan Voyatzakis, “Yunanistan'daki düğünümüz oldukça büyük olacağından, bunun bize sessiz kalmamız ve her şeyi kabullenmemiz için biraz zaman verdiğini hissettik” dedi. “Köpeğimiz Lily'nin yanımızda olması pastanın kremasıydı çünkü kendisi bizimle Yunanistan gezisine çıkmayacak.”