Sonsuz bir nedime için beklemeye değer bir eşleşme

babaadam

Aktif Üye
Rachel An Liverman’ın tanındığı 30 dakikalık cilt bakımı, 18 Mart’ta Jeremy William Crane ile olan düğününde giydiği ışıltı için tüm övgüyü hak etmiyor. Radyasyonun eski iksiri aşk da bir rol oynadı. Keşke onu bulmak için birkaç kestirme yol kullansaydık dedi.

37 yaşındaki Bayan Liverman, bir yüz bakımı salonları zinciri olan Glowbar’ın kurucusu ve CEO’sudur. Ocak 2022’de flört uygulaması Bumble’da 35 yaşındaki Bay Crane ile ilk tanıştığında, memleketi Newton, Mass’tan Manhattan’a taşındığı 2011’den beri aralıksız bir flört uygulaması varlığı olmuştur.

Arkadaşlarından onun bir av olduğuna dair güvenceleri, artık eşi olmayan bir geleceğe dair iç karartıcı düşünceleri uzaklaştırmıyordu. “Bütün arkadaşlarım evliydi ve ben herkesin düğünündeydim – ve içindeydim” dedi.

Bay Crane, 10 Ocak 2022’de Manhattan’ın West Village bölgesindeki Barrow’s Pub’da ilk görüşmelerinden sonraki günlerde onu bu düşüncelerden arındırdı.

35 yaşındaki Bay Crane, gecikmiş hesaplarla uğraşan işletmeleri tahsilat acenteleriyle buluşturan bir teknoloji şirketi olan Retrievables’ın kurucusudur. O ve Bayan Liverman eşleştiğinde, memleketi Rochester, NY’den bir arkadaşıyla 2019’da taşındığı Long Island City’de yaşıyordu. Ayrıca 2021’de ayrılmalarının ardından bir grup flört uygulamasına katıldı.

Ancak onun deneyimi, Bayan Liverman’ınkinden çok farklıydı. İnternette tanıştığı kadınların çoğunu seviyordu. “Çok dışarı çıktım ve kesinlikle sevdim” dedi. “Dışarı çıkmaktan, insanlarla tanışmaktan ve şehirdeki farklı kuruluşları tanımaktan keyif aldım.”

Bayan Liverman, Union Square’deki Morton’s Steakhouse’ta cana yakın bir garsonun arka kapıdan kaçmasına yardım ettiği bir tanesi de dahil olmak üzere, birkaç taneden fazla kötü randevu yaşamıştı. Bayan Liverman, “New York’ta geceleri cenin pozisyonunda ağlayan basmakalıp bekar kız” olduğunu söyledi.

İkisi, beş günlük mesajlaşmanın ardından Barrow’da buluştuğunda, Bay Crane, kendisinin ve Bayan Liverman’ın geliştirdikleri hızlı fikirlere hayran kaldı. “İkimiz de şaka yapmakta gerçekten iyiyiz,” dedi. “Rachel’ın haberleri beş dakika sonra durmadı. Çok, çok, çok konuştuk – öyle bir noktaya kadar dikkatim tamamen dağıldı ki tek düşünebildiğim bir sonraki mesajdı.”

Bumble’daki ileri geri, Bayan Liverman’ı Barrow’s’a cesur bir giriş yapacak kadar rahat bıraktı. Bay Crane kucaklayıp öperek yaklaştığında, şakacı bir şekilde onu tokatladı ve düşen takma çiviyi yeniden takmak için oturdu. Bu, onu en sevdiği bar dediği yere bir bira içmeye davet eden kadın hakkındaki iyimserliğini gölgeledi.

Sonraki üç geceyi arka arkaya tarihlerde birbirlerini tanımakla geçirdiler. Haftanın sonunda birbirlerine aşık bir çifttiler. Bay Crane hemen düştü; Bayan Liverman’ın aşkın sonunda ona geldiğinden emin olması birkaç gün daha aldı.

Bay Crane, üç yakın erkek kardeş ve ebeveynleri Howard ve Leslie Crane’den oluşan bir ailenin ortanca oğlu olarak büyüdü. 2021’de Retrievables’ı kurmadan önce, Bay Crane, kullanıcıların stadyum ve arena otoparklarında gezinmesine yardımcı olacak bir uygulama olan StadiumPark’ı kurdu. New York’a taşındığında kapattığı uygulama, Wisconsin-Madison Üniversitesi’nden tüketici bilimi alanında lisans derecesi aldıktan üç yıl sonra, 2013’te kullanıma açıldı.

Bayan Liverman, girişimcilik yolculuğuna 10 yaşında evinde ağda işiyle başladı. Kitlelerin ten rengini iyileştirme mesleği, DNA’larında olabilir. Boston Globe, 1988’deki doğum duyurusunda bunu ima etti. Bayan Liverman, “Ünlü Catherine Hinds’in torununun kırışıksız doğduğu söylendi” dedi.

Geçen yıl ölen anneannesi Bayan Hinds, 1979’da Medford, Mass’ta ülkedeki ilk akredite estetik okullarından biri olan Catherine Hinds Enstitüsü’nü kurdu. Bayan Liverman’ın annesi An Hinds, Newton’da yaşıyor Enstitünün Başkanı ve CEO’su. Anne ve babası o küçükken boşandı ama iyi arkadaş kaldılar, dedi. Erwin Liverman ve Bayan Liverman’ın ikinci bir anne gibi olan üvey annesi Nancy Liverman da Newton’da yaşıyor. Küçük erkek ve kız kardeşi yakınlarda yaşıyor.

Ailesi, Bayan Liverman’ın ilk işi olan Rachel’s Waxing Salon’u beşinci sınıftayken ona ilk kartvizit setini vererek destekledi. “Onları insanlara dağıttım ve bacaklarına ağda yapmak için evime gelebileceklerini söyledim” dedi. İki yıl önce annesi, oturma odasında ona ilk yüzünü uygulamıştı. “Lastik veya benzeri bir şey satmayan bir sektörde büyüdüğüm için çok şanslı olduğumu her zaman söylerim.” “Küçük bir kız olarak bu kadınları izlemek inanılmazdı. Büyükannem bir öncüydü.”

2007 yılında Tulane Üniversitesi’nden işletme lisans derecesi aldıktan sonra, Bayan Liverman kısa bir süre TJ Maxx için alıcı olarak çalıştı ve ardından güzellik endüstrisine geçiş yaptı. New York’taki ilk işi, bir model abonelik ürünleri şirketi olan Birchbox’taydı. 2017’de Glowbar için para toplamaya ilk başladığında, pembe makyaj süngeri tedarikçisi Beautyblender’da görsel mağazacılık ve iş geliştirme direktörüydü. Glowbar için yarattığı 30 Dakikalık Yüz konsepti, West Village’daki dairesinde aynaya baktığı bir sorunu çözmenin bir yoluydu.

“New York’ta yüz bakımı yaptırmadım çünkü zamanım yoktu ve kime güveneceğimi bilmiyordum” dedi. “Manikür salonları ve ünlü spa’ları ve aradaki her şey yüz bakımı yapıyordu.” 2019’da açılan ve şu anda New York ve Connecticut’ta altı lokasyonu bulunan Glowbar, bunları özel olarak sunuyor.

Diğer çiftlerle, ortak bir girişimcilik içgüdüsü kıvılcımları ateşlemek için yeterli olabilirdi. Bay Crane için bu meselenin dışındaydı. İlk randevularında eve kadar eşlik etmeden önce aşık olduğu, Bayan Liverman’ın ruhuydu. “Rachel’ı sevmek kolaydır,” dedi. “İlgi çekici ve otantik ve sanki hiç bir yabancıyla tanışmamış gibi geliyor.”

Bayan Liverman, Bay Crane ile zor kazanıldığını hissetti. 5 fit 10 boyundaki Bayan Liverman, “Ben büyük bir insanım ve insanların dikkatini çekiyorum ve tüm bu böbürlenme ile bara girdim” dedi. (Bay Crane 1,80 boyundadır.) Komşusu Erica Thomas da dahil olmak üzere, felaket dolu geçmiş tarihlerden sonra düzenli olarak yardımına koşan arkadaşlarından oluşan ekip, erkeklerin onu korkutucu bulabileceğine dikkat çekmişti.

Bayan Thomas, “Ama Jeremy farklıydı,” dedi. “Güveni onu hiç sarsmadı. Onun huzurunda kendisi olabilirdi. Ondaki ışığı hemen gördü.”

11 Ocak’ta, Barrow’la randevusunun ertesi günü, Bay Crane, Long Island City’deki dairesinde ona bir Branzino yemeği pişirdi. 12 Ocak’ta onu West Village’da kızarmış tavuk yemeği ile eşleştirdi. İki ay sonra, kira kontratı sona erdiğinde, hala yaşadıkları yere, onun yanına taşındı. Bay Crane, “Kendimi iyi hissettim,” dedi. “Bir risk gibi gelmedi.”

Teklifi de riskli gelmiyordu çünkü Bayan Liverman ona bunu nasıl istediğini söylemişti. “Arkadaşlarımın parkta çalılardan atlamasını istemedim” dedi. “Zorla ilgi istemedim. Sadece ilk fincan kahvemi içerken yatakta nişanlanmak istedim.

Bay Crane bu vizyondan sapmadı. 4 Haziran 2022 sabah 7’de ona zümrüt bir tektaş yüzük ve bir aşk mektubu verdi. Mektupta şöyle diyordu: “Ona sonsuza dek onunla birlikte olmak istediğimi hemen anladığımı söyledim. Ona kendimi memnun, değerli ve meydan okunmuş hissettirdiğini söyledim.

Burada daha fazla yemin sütunu Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma kapsamımızı buradan okuyun.

Bayan Liverman ve Bay Crane, 18 Mart’ta Manhattan’da Angel Orensanz Sanat Vakfı’nda evlendiler. New York Şehri İsrail Tapınağı’ndan Haham David Gelfand, 225 konuk için geleneksel bir Yahudi töreni yönetti.

Vera Wang imzalı, yere kadar uzanan, omuzları açık bir gelinlik giyen Bayan Liverman, koridorda anne babası tarafından beyaz çiçeklerle süslenmiş bir huppah’a kadar eşlik edildi. Corneliani smokini içindeki Bay Crane, en yakın aile üyelerinden oluşan bir grupla çevriliydi. Haham, evli bir çift olarak hayatlarının başlangıcını kutlamak için onları, Bayan Liverman’ın ailesi tarafından nesillerdir giyilen bir tallite veya düğün şalına sardı; daha sonra Bay Crane’in büyük büyükbabasına ait bir kadehten şarap içtiler.

Bayan Liverman, Haham Gelfand’ın evli olduklarını ilan ettiği anın “büyülü” olduğunu söyledi. “İkimiz için de tüm sevdiklerimizi orada gördüğümde minnettarlıkla dolup taştım” dedi.

Vakıftaki bir resepsiyonda şükran ruhu hâlâ içindeydi. Bayan Liverman konuklarına seslenerek, “Temelde Jeremy’ye baktım ve ‘Beklemeye değdi’ dedim.”

Bugün

Eğer 18 Mart 2023

Nerede Angel Orensanz Sanat Vakfı, New York

Dewy I Do’s Bayan Liverman’ın düğün günü cilt bakımı rutini basitti: Su yuttu. “Hidratlı kalabilmek için elimden geldiğince içtim” dedi. “Makyözümün gerisini halletmesine izin vereceğim.” Beş gün önce, ışıltılı yüz bakımı ve dermaplanlama cilt bakımı yaptırmıştı.

durmaksızın Bayan Thomas, düğünü “destansı” olarak nitelendirdi ve Milan 77 grubunun performansının yer aldığı resepsiyonda dans pratiği yaptı. “Dans pisti her zaman doluydu” dedi. “Dans etmeyi hiç bırakmadık.” Yemek şirketi Betty küçük lokmalar verdi.

Klasik New York Çiftin hafta sonu süren kutlaması, onları bir araya getiren şehri kutlamak için Manhattan’daki pastırma ve turşu restoranı Katz’s Delicatessen’de bir prova yemeği içeriyordu. Bayan Liverman için, aynı zamanda New York flört sahnesine kesin bir veda etme fırsatıydı. “Yüzlerimizi kapalı kutluyoruz” dedi.