Taşınmadan bir hafta önce, bir flört uygulamasında eşleştiler

babaadam

Aktif Üye
33 yaşındaki Ryan, Sidney’in bir banliyösü olan West Pennant Hills’de büyüdü. Bir reklam ajansı olan Dentsu Creative’de Grup Hesap Direktörüdür. 32 yaşındaki Bay Jones da West Pennant Hills’te büyüdü ve bir elektrikçi. 2019 yılında kendi şirketi Tier 1 Electrical && Data’yı kurdu. Şimdi Sidney’de birlikte yaşıyorlar.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Nisan 2019’da ikili ilişkilerini resmileştirdi. Bu ay, Avustralya’nın orduda görev yapan Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar anısına kutlanan ulusal bayramı Anzak Günü’nü kutlamak için bir açık hava partisi için arkadaşlarıyla bir araya geldiler. Bay Jones doğal pozisyonunu aldı: ateş çukurunun yanında kanat ızgara.

Ryan, “Baktım ve insanlarla konuştuğunu gördüm, gülüyordu, o ışıktaydı,” dedi Bayan Ryan, “ve ben de ‘Bu benim şahsım’ gibiydim.

Ertesi yıl, Covid 19 salgınının başlangıcında ikisi birlikte yaşamaya başladı.

Bay Jones, “Ellerimi her zaman iyi kullanmışımdır,” dedi. Bu yüzden Bayan Ryan için bir nişan yüzüğü yaptı ve onu kamp gezisine çıkardı. Avustralya çalılıklarında çay içerken teklif etti.

Bayan Ryan, “Nisan bizim ayımızdır,” dedi. İkisinin ilişkilerini resmileştirdiği, nişanlandıkları ve evlendikleri zamandı.

Açık havayı seven ikili, tenha bir ortamda bir düğün mekanı diledi. “Gösteriş ve koşullar, dikkatleri yalnızca iki kişiden oluşan bir evlilik ve düğünden uzaklaştırabilir.dedi Bayan Ryan.