Troy Hawke'nin komedisinde iltifatları onun yumruk çizgisi

babaadam

Aktif Üye
Troy Hawke'nin hızlı ve arkadaş canlısı olduğu biliniyor. Bir şekilde adam. Cazibenin bir uzmanı. Sosyal medya yaşı için bir kahraman. Süper gücü? Beklenmedik sevinç anları yaratın.

Videolarında, Cork, İrlanda, Cannes, Fransa veya Londra'daki yoğun sokaklardaki hafif gezinti olan ve silahsız olarak, sık sık duş alanları -gerçek ilgi ve yönergelerle pozitiflik ağına sürükler.

Renkli bir sigara ceketi, aksanlı bir kravat ve kalem ince bıyıkta, arcade neredeyse ayrıntılı olarak oluşturulan ve şeflerin tutarlı grubunun bile çok etkilendiğini kesen iltifatları kadar rafine.

“Sen akuamarin, mavi jean, rüyalar alanısın.”

“Bir apeks avcısının tavrına sahipsiniz, ama dostça bir orman yaratığın gözleri. Yıkıcı bir kombinasyon. “

“Hayvan bazlı bir Disney macerasında cesur bir kahraman gibisin.”

“At kuyruğunuz size ipek, elf kahramanının havasını verir.”

Troy Hawke, Londra'nın güneybatısında bir şehir olan Kingston'dan 48 yaşında, otodiaktik bir komedyen olan Milo McCabe'nin bir figürü. “Sigara içen ceketi açtığımda ben Troy. Eğer yapmazsam, ben başka bir şeyim, ”dedi McCabe, Avustralya'nın Brisbane kentinden bir dünya turunun bir parçası olarak ortaya çıktığı bir röportajda.

Troy Hawke videoları, Bay McCabe, insanlık bir dokunuş yaratır ve gerçek bir iltifatın en kötü, zor bir günde bir balsam ve en iyi ihtimalle kalbi uyandıran bir çekirdek hafıza olabileceğini hatırlatır.

Troy Hawke'nin popülaritesi – Instagram ve Tiktok'ta 1.2 milyon takipçi – nispeten yeni, ancak karakter formasyonda on yıldan fazla. Bay McCabe, bıyıklı persona, dünyanın önde gelen komedi festivallerinden biri olan Edinburgh Fringe'deki MultiCharact Deney 2012'nin bir parçası olarak ilk olarak tasarlandı. 2014 yılında sadece ilk saatlik şovunu Troy Hawke olarak oynadı ve geriye bakmadı.

Her ne kadar bir yarışın önündeki -1 sürücülerini selamlamasına ve Manchester City'nin futbol yıldızları, kostüm olmadan Bay McCabe'nin önünde sıklıkla tanınmıyor. “Arkadaşlarımdan biri şimdi Clark Kent'e inandığını söylüyor” dedi.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Bay McCabe diğer iltifatları, sokaktan en sevdiği anıları ve bir günün nasıl yapılacağına dair ipuçlarını tartıştı.

Bu görüşme işlendi ve netlikten sıkıştırıldı.

Videolarını ilk kez gördüğümde, insanlara ilham aldım ve ilham verdim – belki iki gün boyunca. Bizi iltifatlardan daha sık engelleyen nedir?

20 yıl önce hatırlıyorum, sokak boyunca yürüdüm ve bir yıldırım gitti: “Koçlarını seviyorum.” İcat ettim ve hatırladım. Arkasında biraz bilim var. İltifatı veren kişi daha iyi hissettiriyor. Bir insanın yüzüne bir gülümseme koyduğunuzu biliyorsunuz, bu yüzden kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve çok uzun zaman alıyor.

Troy Hawke'nin gerçek hayatına kanayan kişiliğinden biri var mı?

Sanırım bu karakter için bu kadar çok şey yazabilmemin nedeni – o kadar kolay olmadığım başka karakterlerim vardı – bu muhtemelen gerçekten sevdiğim bazı şeylere en yakın. Yani evet, var. Benim gibi, hizmetin dışında sokak boyunca yürüyeceğim ve bir kişi hakkında bir şeyler göreceğim ve “Bu havalı” diye düşüneceğim. Ve sonra gideceğim: “Bir dakika kal, onlara söylemelisin.” Ve sonra bunu yapacağım.

İnsanlar iltifatlarıyla ne kadar spesifik ve hızlı olduklarından etkileniyorlar. Bu nereden geliyor?

Meisner teknolojisinden haber aldınız mı? Şu anda mümkün olduğunca gerçek olmaya çalıştığınız bu tür aktör. Ve yaptıkları egzersiz iki aktör almak ve yüzde 100'i bir araya getirmektir. Deneyeceğim şey, sokakta yürüdüğümde, yüzde 100 iç monologu olmayan birine konsantre olacağım ve sonra bir şey görünecek.

Sokaktan favori anılarınız var mı?

Amsterdam'daydım ve geceleri filme aldım. Bir parkta gece geç saatlerde atıştırmalık standı vardı ve bu adam vardı ve ben geçmişte insanlara çağrılan bir bisiklet pistinin yanında duruyordum. Sonra bana şöyle dedi: “İngilizce biliyorum, ama her kelimeyi bilmiyorum. Ne diyorsun – bisikletçiler? “

Dedim ki, “Bisikletçiler, efendim? Bu bisiklette biri. “Ve kesinlikle zihni kaybetti. Gerçekten başını geri attığı ve bir ortaçağ kral gibi güldüğü bu güzel organik tepkisi var. Olan şey, sözünü aynı aileye “cinsiyetçi” veya “ırkçı” ile aynı aileye koymuş olmasıydı ve meyve standının önünde durduğumu ve insanları bisikletçi olmakla suçladığımı düşündü.

Gerçekten insanları eklemeye başlamak isteyenler için ipuçları nelerdir?

Genetik bir şey yok. Belli bir şey yok. Üzerinde veya üzerinde çalıştığınız zaman geçirdiğiniz bir şey. Doğal veya organik bir şey. “Affedersiniz …” Sadece söyle ve “Gerçekten iyi bir yürüyüş var” ya da “çok güveniyorsun.” Her neyse, sadece sohbet et ve sonra git.