Trump’ın çocuk istismarcısı Epstein’a ilişkin ‘Lolita Ekspres’te 7 defa seyahat ettiği ortaya çıktı

babaadam

Aktif Üye
Trump’ın çocuk istismarcısı Epstein’a ilişkin ‘Lolita Ekspres’te 7 defa seyahat ettiği ortaya çıktı
Çocuk istismarı ve cinsel tacizden karar giyen ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’ın kabahat ortağı olmakla suçlanan Ghislaine Maxwell’ın yargılanmasına devam ediliyor. New York’ta görülen duruşmada mahkemeye yeni evraklar sunuldu.

Sunulan yeni evraklar, Eski ABD Lideri Donald Trump’ın Epstein’a ilişkin ‘Lolita Ekspres’ diye anılan özel Boeing 727 uçağıyla sanıldığı üzere bir kere değil, toplamda 7 sefer seyahat ettiğini ortaya çıkardı.

Uçuş kayıt evraklarına nazaran Trump, 1993 yılında dört sefer, 1994, 1995 ve 1997 senelerında ise birer kere ‘Lolita Ekspres’ uçağında seyahat etti. Seferlerin Trump ve Epstein’ın meskenlerinin bulunduğu Palm Beach’ten Newark’a gerçekleştirildiği anlaşıldı.

Uçağın pilotu Larry Visoki geçen ayki duruşmada verdiği sözde, Trump’ı uçuşlardan kimilerinde yolcu olarak gördüğünü belirtmiş ve “Başkan Trump’ı katiyen hatırlıyorum” demişti. Pilot Visoki’nin yolcular içinde olduğunu söylemiş olduği bireyler içinde Bill Clinton, Kevin Spacey ve Prens Andrew de var.

Sunulan yeni evraklar, Eski ABD Lideri Donald Trump’ın Epstein’a ilişkin ‘Lolita Ekspres’ diye anılan özel Boeing 727 uçağıyla sanıldığı üzere bir kere değil, toplamda 7 defa seyahat ettiğini ortaya çıkardı.
Uçuş kayıt dokümanlarına göre Trump, 1993 yılında dört kere, 1994, 1995 ve 1997 senelerında ise birer defa ‘Lolita Ekspres’ uçağında seyahat etti.
Trump 2002 yılında New York Magazine’e verdiği bir röportajda, Epstein ile yakın bir arkadaşlığa sahip olduğunu belirterek, “Jeff’i 15 yıldır tanıyorum. Kusursuz bir adam” demişti.
Sunulan yeni evraklar, Eski ABD Lideri Donald Trump’ın Epstein’a ilişkin ‘Lolita Ekspres’ diye anılan özel Boeing 727 uçağıyla sanıldığı üzere bir kere değil, toplamda 7 kere seyahat ettiğini ortaya çıkardı.
Uçuş kayıt dokümanlarına bakılırsa Trump, 1993 yılında dört sefer, 1994, 1995 ve 1997 senelerında ise birer kere ‘Lolita Ekspres’ uçağında seyahat etti.
Trump 2002 yılında New York Magazine’e verdiği bir röportajda, Epstein ile yakın bir arkadaşlığa sahip olduğunu belirterek, “Jeff’i 15 yıldır tanıyorum. Mükemmel bir adam” demişti.

Trump, ‘Jeff olağanüstü adam, genç bayanlardan hoşlandığı söyleniyor’ demişti

Trump 2002 yılında New York Magazine’e verdiği bir röportajda, Epstein ile yakın bir arkadaşlığa sahip olduğunu belirterek, “Jeff’i 15 yıldır tanıyorum. Kusursuz bir adam. Onunla bir arada olmak fazlaca eğlenceli. Hatta onun da benim kadar hoş bayanlardan hoşlandığı ve birçoklarının daha genç tarafta olduğu söyleniyor. Hiç kuşku yok ki – Jeffrey toplumsal ömründen keyif alıyor” sözlerini kullanmıştı.

Epstein çocuk istismarı ve cinsel taciz niçiniyle karar giydikten daha sonra 2019’da hapishanede intihar ettiğinde Trump, ABD Lideri olarak nazaranv yapıyordu. İntihardan daha sonra Trump, Epstein’ın aslında cinayete kurban gittiği tarafındaki komplo teorilerini desteklemiş ve Epstein’ın hata ortağı olmakla suçlanan Ghislaine Maxwell hakkında şu tabirleri kullanmıştı:

“Erkek arkadaşı mahpusta öldü ve beşerler hala bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışıyor. İntihar mıydı, öldürüldü mü? Onun uygunluğunu diliyorum. Onun için makûs bir şey aramıyorum. Kimseye makûs bakmıyorum. Beşerler bunu alıp fazlaca büyük bir sorun haline getirdiler, lakin olan tek şey, onun erkek arkadaşı öldü. Hapishanede öldü. Öldürüldü mü, intihar mı etti? Ona yeterli dileklerimi sunuyorum.”

Uçağın konukları içindeki ünlü isimler: Bill Clinton, Prens Andrew, eski Senatör George Mitchell, Naomi Campbell, Kevin Spacey

Daha evvel ortaya çıkan dokümanlarda, bir öbür eski ABD Lideri olan Bill Clinton, İngiltere Prensi Andrew ve eski ABD Senatörü George Mitchell’in de özel uçağın konukları içinde olduğu ortaya çıkmıştı. ‘Lolita Ekspres’in konukları içindeki Bill Clinton’a uçuşlarından birinde ünlü model Naomi Campbell‘ın eşlik ettiği ortaya çıktı.

Trump ve Epstein’ın 1990’lı senelerda New York ünlüsü başarılı teşebbüsçüler içinde yer alması niçiniyle birbirlerini tanıdıkları biliniyordu.

İngiltere Prensi Andrew’in uçuş kayıtlarında üç defa ismi geçerken, kelam konusu uçuşlardan birini Epstein ile bir arada gerçekleştirdiği açıklandı.

Epstein’ın ‘Lolita Ekspres’teki konukları içinde ayrıyeten, cinsel hücum tezleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu Kevin Spacey de yer alıyor. Kevin Spacey’e yönelik cinsel taciz suçlamaları Ekim 2017’de, Amerikalı aktör Anthony Rapp’in 14 yaşındayken, Spacey tarafınca taciz edildiğini sav etmesiyle başlamıştı. Spacey ise hatırlamadığını söylemiş olduği ‘uygunsuz davranışından’ dolayı özür dilemişti. Bunun üzerine eşcinsel bir erkek olarak hayatına devam edeceğini açıklayan Spacey, özrünü davranışını cinsel kimliğiyle bağdaştırması niçiniyle eleştirilmişti. Bunun üzerine eşcinsel bir erkek olarak hayatına devam edeceğini açıklayan Spacey, özrünü davranışını cinsel kimliğiyle bağdaştırması niçiniyle eleştirilmişti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.