Üç hafta birlikte yaşayıp evlilik yemini ettikten sonra

babaadam

Aktif Üye
20 Kasım 2021’de Bay Cronin, Bay Barlowski’yi Dostluk Günü kisvesi altında ilk randevularının yapılacağı mekana davet ederek teklifte bulundu. Yolda Bay Barlowski, tekliften haberi olmadan arkadaşları tarafından karşılandı ve her biri ona beyaz bir gül verdi (apartmanın asansöründe, otoparkta) ve son olarak da çiftin ebeveynleri tarafından içeri girdiklerinde. 55 arkadaş ve aile üyesinin bir araya geldiği bira fabrikası. Bay Barlowski, bir evlenme teklifinin yaklaştığını fark ettiğinde göğsünü tuttu ve ağlamaya başladı. Sonra evet dedi.

24 Ağustos’ta Bay Barlowski, Bay Cronin’e West Hartford’daki evin arka bahçesinde evlenme teklif etti. (“Bu adama bir yüzük borcum vardı ve ben de bu işin içindeydim,” dedi Bay Barlowski, düğünlerinin üç hafta sonra gerçekleşeceğini göz önünde bulundurarak.) Bay Cronin, peri ışıklarıyla biten yosun kaplı bir merdiven boşluğundan yukarı çıktı. Bay Barlowski’nin yaylı çalgılar dörtlüsü eşliğinde Britney Spears’ın “Everytime” şarkısını piyanoda çaldığı lüks piknik. Dörtlü, Hilary Duff’un “What Dreams Are Made Of” ve Cardi B ile Meghan Thee Stallion’un “WAP” şarkılarının da aralarında bulunduğu iki saat boyunca performans sergiledi. Bay Cronin evet dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Çift, 15 Eylül’de Massachusetts, Provincetown’daki Mayflower Hacıları anısına inşa edilen 252 metrelik granit bir yapı olan Pilgrim Anıtı’nda 100 misafirin önünde evlendi. Törene Bay Cronin’in üniversiteden arkadaşı olan ve bu olay için Evrensel Yaşam Kilisesi tarafından atanan Kiera Doyle başkanlık etti. Bay Barlowski’nin Avon, Connecticut’tan büyükannesi Janet “G-Ma” Bilodeau (91), çiçekçi olarak görev yapıyordu.

Bay Cronin, Bay Barlowski ile tanıştıktan sonraki üç hafta içinde evlilik yeminini yazmıştı. Bay Cronin, “Orijinal listenin büyük bir kısmı mevcut, ancak o zamandan beri çok şey oldu, bu yüzden onu biraz düzenlemek zorunda kaldım” dedi. “Yeminlerimde şunu söylüyorum: ‘O zamanlar bana çılgınca gelmişti ve hâlâ da çılgınca gelebilir ama romantik şiirlerim sunağa ulaştı.'”