Uzay görüntüsünde çocuk aktör oynatmakla suçlanan Harris’e ‘sahtekarlık paçalarından akıyor’ yansısı

babaadam

Aktif Üye
Uzay görüntüsünde çocuk aktör oynatmakla suçlanan Harris’e ‘sahtekarlık paçalarından akıyor’ yansısı
ABD’nin Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Dünya Uzay Haftası vesilesiyle Washington’daki rasathanede Lider Yardımcısı Kamala Harris’in çocuklarla buluşmasını gösterdiği görüntüde çocuk aktörlerin oynatıldığı argüman edildi.

NASA’nın YouTube’da çocukları astronomi hakkında bilgilendirmek emeliyle yayımladığı ‘Başkan Yardımcısı Harris ile birlikte meraklan’ başlıklı görüntüde yer alan çocukların ‘gerçek hayattan’ olmadığı, aktör olduğu haberi, Cumhuriyetçi Parti yanlısı Fox News kanalı tarafınca duyuruldu.

Görüntüdeki 5 çocuktan biri olan Trevor Bernardino, ‘rol alabilmek için mülakattan geçtiğini, bir hafta daha sonra menajerinin kendisini arayarak işi kaptığını dediğini’ aktardı.

13 yaşındaki çocuk “En heyecan verici kısım muhakkak Lider Yardımcısı Harris’le tanışmaktı… Beni yaşıtlarından biri üzere hissettirdi ve kendimi epey değerli hissettim. Onunla yüz yüze konuşuyordum” dedi.

Fox News’un meşhur sunucusu Tucker Carlson, Harris’in görüntüsünü ‘sahtekarlık’ diye niteleyerek “Bu yüzden insani niçinlerden dolayı bu görüntüyü oynatmayacağız, lakin çevrimiçi. Cüretiniz var ise, izleyin. yeniden izleyin, kendi ruhunuzun sizin üzere ölmesini izleyin” sözlerini kullandı.

Demokrat Parti ve Lider Joe Biden-Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e muhalif isimler de toplumsal medyada Harris’in görüntüdeki performansını ‘yapmacık, zorlama’ üzere nitelemeler eşliğinde ‘utanç verici’ bularak tenkitlerini sıraladı.

Me when I miscalculate a micro dose and start fully tripping midday pic.twitter.com/tiGgfw1r4e

— ben (@ben_awareness) October 9, 2021

Bunlardan biri olan Biden’ın selefi Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr. şu paylaşımı yaptı:

“Tam da dünya tarihli en uydurma insanın daha fazla sahtekar olamayacağını düşündüğünüzde, işte bu… Yaltaklanmaya sadakati nitekim etkileyici! Kamala Harris, NASA’nın geniş bölümlerce alay edilen uzay görüntüsünde yer almaları için çocuk oyuncular tuttu.”

Just when you thought the most fake human being in the history of the world couldn’t get any more phony there’s this… Her commitment to cringe is truly impressive!

Kamala Harris hired child actors to be part of her widely-mocked NASA space video https://t.co/Cr58v8ZOMK

— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) October 12, 2021

“Biden idaresi, Kamala Harris’i halka yakın üzere göstermeye uğraşıyla çocuk oyunculara ödeme yapmak için vergi olarak ödediğimiz dolarları kullanıyor”, “Biden’ın destekleyici olduğu argüman edilen aşı dozu için karton sahnesi ve Kamala Harris’le ilgileniyormuş üzere davranıp bilim hakkında konuşan çocuk aktörler… Beyaz Saray’da lanet mümkünce neler döndüğünü merak ediyorum. Bu olağan değil. Bunların hiç biri olağan değil” üzere tenkitler de sökün etti.

The Biden administration is using tax dollars to pay child actors to try and make Kamala Harris seem relatable.

Better than VEEP. https://t.co/4meYS6HW0R pic.twitter.com/5fjxBE7HX5

— Matt Whitlock (@mattdizwhitlock) October 11, 2021

Between Biden’s cardboard stage for his alleged booster shot and child actors pretending to be interested in Kamala Harris talk about science I wonder WTF is going on in that White House.

This isn’t normal. None of this is normal. WTF IS GOING ON. https://t.co/r0d7RMCcGg

— Marina Medvin
🇺🇸
(@MarinaMedvin) October 12, 2021
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.