Yurt odasının kaşıntılı bir kanepesinde, sonunda dondurmayı kırdılar

babaadam

Aktif Üye
Ağustos 2016'nın sonunda, Bayan Castillo iki yıl boyunca devlet tarafından finanse edilen bir programda öğretim asistanından ayrıldı. Her gün konuştular, ancak kendilerini sadece Haziran 2017'de Bayan Castillo'nun yaz için ABD'ye döndüğünde gördüler. “İlişkimiz çiçek açtı,” dedi. “Her zamankinden daha bağlıydık.”

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Ağustos ayında Bayan Castillo İspanya'ya döndü ve Bay Glenn'e Noel için onu ziyaret edip etmeyeceğini sordu. “Ciddi olduğunu istemesi, bu yüzden gitmek zorunda kaldım” dedi. “Avrupa'ya ilk seyahatim olurdu.”

Paris, Londra ve Prag seyahat rotalarını içeriyordu ve 2017 Noel Günü'nde Paris'te başladı. Oradaki Jehan-Rictus Meydanı'nda “Seni Seviyorum” duvarı görürken, sanatçılar Frédéric Baron ve Claire Kito'dan 250 dilde isim çıktısı ile. “Glenn'e baktım ve dedim ki:” Seni sevdiğimi biliyor muydun? “Dedi Bayan Castillo. “Yolculuğun geri kalanı romantik bir rüyaydı.”

Mayıs 2018'de Amerika Birleşik Devletleri'ne döndüğünde, Bay Glenn ile Flatbush, Brooklyn'deki bir daireye taşındı.

Çift bir yıl sonra Harlem'deki mevcut stüdyo dairesine taşındı. Pandemi buluştuğunda ve küçük oda ile sınırlıyken, “onunla evlenmek istediğim belliydi” dedi Glenn.

17 Şubat'ta, Florida Gölü'ndeki Walt Disney World Resort'taki Crescent Lake kıyısında bir pavyon olan Sea Breeze Point'te 70 konuğun önünde evlendiler. Wallis Pazartesi, Fordham'dan bir çiftin bir arkadaşı, evrensel yaşam kilisesi tarafından vesileyle düzenlendi.

Törenden sonra, tesisin tatil beldesinde bir resepsiyon brunch düzenlediler ve 50 ailesi ve arkadaşıyla birlikte bir uçuş simülatörü cazibe merkezi olan “aileleri ve arkadaşları ile Epcot Center'a gittiler. “Disney'deydik, hayallerin gerçekleştiği yerdeydik,” dedi Glenn. “Bu gün” her zamanki gibi mutlu “a başlamak için mükemmel bir yoldu.