Bir ısırmaya aşık oldular

babaadam

Aktif Üye
Elizabeth Nan Rasmussen, David Maynard Amini ile tanıştığında, Speiseres DC dergisi tarafından düzenlenen bir partide, hemen bir arkadaş olarak değil, hayatında ona ihtiyaç duyduğunu hemen biliyordu. O zamanlar derginin ortak yayıncısı olan ortak arkadaşı AJ Dronkers onu tanıttı, ancak Libby'den ayrılan Bayan Rasmussen, o akşam 2017 ilkbaharında kurulmak istedi.

“İlk başta şöyle düşündüm:” Gerçekten kız arkadaşın olmakla ilgileniyorum. Sen gerçekten harikasın. Seni yörüngemde tutmalıyım, “dedi.

Öte yandan Bay Amini daha fazla ilgileniyordu. “Senin yanınızda olduğumda ve heyecanının tatmin olduğunu hissediyorum” dedi.

O zaman, şimdi 34 yaşındaki Bayan Rasmussen, etkinlik planlamasında çalıştı ve çevrimiçi varlığını şehirde bir içerik yaratıcısı olarak inşa etti. 34 yaşındaki Bay Amini, Mt. Pleasant Quarter Washington'da Ellē'da fırıncı olarak çalıştı. Yakın yeme sevgisini getirdi ve bakkal etkinliklerine ve tariflerinde takılmaya başladı.

Bayan Rasmussen 27. doğum gününün arttığını öğrendiğinde, Bay Amini'yi onu çıkardığını söyledi. Seylou Bakery'de ikramları paylaştılar ve 28 olmadan önce elde etmek istediği 28 şeyleri vardı. Sonra Washington'daki Ulusal Arboretum'da yürüyüş yaptılar. Daha sonra o gün ilk randevu olarak geldiler.

Yemek pişirme ve yemekle geçirdikleri zaman, ilk günlerde prospektif romantizmlerini oluşturuyordu. Bayan Rasmussen, normalde tek başına satın alan Bay Amini'nin onu onunla kruvasan yapmaya davet ettiğinde işlerin ciddi olduğunu biliyordu. Kruvasanlar onları karmaşık hale getirmek için ünlüdür ve saatler sürebilir. İkisi onları karla kaplı bir kış sabahı yaptı ve Bayan Rasmussen, kendisini böyle bir taahhütte bulunmasını gerçekten sevmesi gerektiğini fark ettiğini söyledi.

“Sabır ve mükemmeliyetçilik olan, aynı zamanda her şeyin kaosunun tadını çıkaran kruvasan yapan birini görmek,” dedi, “gerçekten özel hissetti.” Çok uzun zaman sonra Bay Amini, Bayan Rasmussen ile bir peynir partisini kenara çekti ve şöyle dedi: “Sadece onu sevdiğimi söylemeliyim.”

DC'de buluşmasına rağmen, ikisi farklı dünyalardan geldi. Bayan Rasmussen, Wisconsin, Oshkosh'da büyüdü, burada atları sürdü, ailesi, psikoterapist Kathleen Rasmussen ve bir tesisatçı Jeffrey Rasmussen, antika merkezleri ziyaret etti ve Harley-Davidson-bike gecesini ağabeyi ile ziyaret etti.

Bay Amini için bir alışveriş merkezi Pacsun ve daha keskin bir imajı olan bir binaydı. O ve küçük kız kardeşi Elizabeth, babası David Amini'nin Dışişleri Bakanlığı ve eğitimli gençlik futbolu için çalıştığı Mt. Pleasant'da büyüdü ve annesi Jocelyn Amini bir hemşire.

Bayan Rasmussen, Washington'daki Amerikan Üniversitesi'nde siyaset bilimi alanında lisans derecesi almak için Orta Batı'dan ayrıldı ve avukat olmayı planladı. Yasal fakülteden kısa bir süre önce, yıllar sonra düğününü planlayan ve yasalara göre takip etmek istemediğine karar veren EVOKE Design & Creative'in etkinliklerine yardımcı olmaya başladı.

Rasmussen, “Daha fazla seçenek olduğunu fark ettim ve bir kariyerde hayatımın geri kalanında olması gereken bir kariyerde yakalamak istemedim.” Dedi. Çabaları bir disko topu işi içeriyordu ve pandemi sırasında veranda pikapları ile yeniden satış işinde vintage sevgisini kanalize etti. Şimdi DC Union pazar bölgesinde 20 sağlayıcı ile bir işletme olan Vintage Vintage Vintage var.

Burada daha fazla kırılganlık Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma raporlarımızı buradan okuyun.

Bay Amini, Chapel Hill'deki North Carolina Üniversitesi'nde sosyal girişimcilik alanında küçük bir lisans derecesi aldı ve mezun olduktan sonra eve döndüğünde ne yapacağından emin değildi. Bu yüzden Ellē'da bir girişimde bulundu – annesi yanlışlıkla binanın eski kiracısı olan Heller's Fırın, gençliğinde, restoran endüstrisini sallayan pandemiye kadar keyif aldığı için çalıştı.

Fırını geride bıraktı, babasının ayak izlerine adım attı ve şu anda olduğu Dışişleri Bakanlığı'nda bir program analisti oldu. Orta Doğu'daki mesajlarla çalışır.

Buluşmaya başladıklarında, hafta sonları onlar için çeşitli şeyler ifade ediyordu. Bayan Rasmussen onu antika bir avla doldururken, Bay Amini kuşu yaşlılarla birlikte izledi.

Zamanla, ilgi alanları çıkarları içinde oldu ve hatta Bay Amini bile, özellikle eski alışveriş merkezlerinin orta batısında aileleriyle satın aldıktan sonra, vintage için alışverişi takdir ediyor. “Gözlerimi gerçekten yaşlı şeylere ve bu hazineleri bulmanın zevkine açtı” dedi.

Bayan Rasmussen tüm yetişkin hayatını oda arkadaşlarıyla yaşadıktan sonra kendi odasına hazırdı. 2019 yılında Bay Amini'den Mt.'da yatak odalı bir dairenin mevcut olduğunu söyledi. Tüm kutularını kontrol etti ve ona yakındı, bu yüzden görünmez aldı.

İki yıl sonra çift bir araya geldi ve aniden daire biraz fazla rahat hissetti. Amini, “Özellikle o sırada Covid düzenlemeleri tarafından uygulanan kısıtlamalar göz önüne alındığında, bu sınırlı miktarda alana sahip olmak zor oldu.” Dedi.

Ancak adaptasyon dönemi boyunca çalıştılar ve çalıştırılması için yollar buldular, ör. “Benim için Libby temiz hava almak ve Libby'ye yer vermek için çok zaman harcamak gerçekten harika bir yerdi” dedi. Onlara nasıl çevik olmayı öğretti, “evliliğimize aldığımız bir şey” diye ekledi.

Ekim 2023'te Bay Amini, ilk randevusunu yeniden üretti: Seylou Bakery'de bir ısırık ve Ulusal Arboretum'un etrafında bir yürüyüş. Sadece bu sefer Bonsai bölümünde Bayan Rasmussen'i birlikte seçtikleri 100 yaşındaki Toi ve Moi-Ring ile önerdi.

Bayan Rasmussen ve Bay Amini, Atlanta dışında Chattaoche Hills, Ga'da Lüks planlı bir topluluk olan Serenbe ormanlarında evlenmek istediklerini biliyorlardı. Tarih 3 Mayıs Cumartesi için kuruldu, ancak 2 Mayıs Cuma günü, Grolam'ın kız elbisesini solundu, Grolam'ın 2 Mayıs'ta kızartmasıyla tasarlandı.

Bayan Rasmussen'in amcası Curt Drexler, Wisconsin Menasha'daki Mesih The Rock Topluluğu Kilisesi'nden emekli olan cemaatsiz bir papaz. Ertesi gün gerçekleşen resepsiyonda, arkadaşlar törenin gün batımında nasıl parladığını söyledi.

Tören ağlarken kutlamaların resepsiyonu oldu. Kokteyl saatinde (Wisconsin köklerine bir ima), konuklar atlar uzaktan otlattıkça bir tarlaya yudumlarken, Hudson Valley-Basis şişme partisinden Tom Ellis açık bir alev hazırladı. Bir pavyonun altında gerçekleşen akşam yemeği için 85 konuk birlikte iki masada oturuyordu, bu da yeşil ortancalar ve İrlanda çanları ile dekore edilmişti.

Kavrulmuş pancar salatası masaya çarptığında, fırtına acele etti. Kalabalık en parlak yıldırım vidaları pavyonun dışında çatladığında tezahürat etti. Atlanta'dan bir bluegrass grubu olan Cedar Hill, twangy rock kapakları çaldı, ama “Ben sürekli kederli bir adamım” filminde “Ey kardeşim, nerede sanat yapıyorsun?” Tüm partiyi masaların etrafındaki bir konga hattında dans eden Sung.

Akşamın sonunda, Bay Amini spontane bir konuşmaya yansıdı. “Japonların bir cümleyi var” ichi-go ichi-e “, bu da temelde her anın benzersiz olduğu ve bir daha olmayacağı anlamına geliyor” dedi. “Bu insanların birlikte olma olasılığı çok düşük, bu yüzden hepimiz birbirimizden zevk almalıyız.”

Bu gün

Ne zaman 2 ve 3 Mayıs 2025

Nerede Serenbe, Chattaoochee Hills, Georgia

Özel bir şey Resepsiyon için Bayan Rasmussen, Bode markasından Emily Adams Bode Aujla'nın özel bir peçe giydi. Rasmussen, “çok, çok havalı” yapan bir takım elbise eklemek için asla bir peçe yapmamıştı. Sonrası -Party için, Bay Amini, Bayan Rasmussen'in dükkanında bir satıcı olan Fei Mancho tarafından yapılan bir masa örtüsünden bir gömlek giydi.

Vintage Kişi Düğünden önce, Bayan Rasmussen Vintage karides kokteyl çatalları düğün ve diğer vintage gümüş parçalar için sergilendi. “Anne ve ben düğüne yol açan çok fazla gümüşü cilaladık” dedi.

Kişisel veriler Bayan Rasmussen'in babası, töreni temsil edebileceği çift için bir yükseltici inşa etti ve onu geç büyükanne ve büyükbabalarına bir haraç olan beyaz Gladiolus ile çevreledi. Çift ayrıca, Bay Amini'nin mirasını onurlandırmak için bal paylaştıkları Soundreh Aghd'deki Fars törenine katıldı.

Birçok katman Yanmış baldan yapılmış bir Ukraynalı Medovik pastası pişirdikten sonra, çift düğünde ona hizmet etmek istediklerini biliyordu. Yakındaki Newnan, Gürcistan'da Ukraynalı bir fırın, kek evi buldular ve dört metrelik bir kek yaptılar. Bayan Rasmussen'in en iyi arkadaşı pastayı yenilebilir çiçeklerle dekore etti.