Bir otobüs şoförü ve bir salon yöneticisi için, ebeveynlik yolunda bir sapma

babaadam

Aktif Üye
Jason Robert Santiago'nun New York otobüs şoförü olarak işini sevdiği şeylerden biri, direksiyonun arkasında çok düşünebilmesidir.

Geçen sonbahar, örneğin, Tiffany Antoinette rolini nasıl önereceğini öğrendi. Yıllar önce ona takıntılı olabileceği için çok çalıştı. Son zamanlarda düzenli yolcuları bir evliliğin nasıl süreceği konusunda düşündü.

“Onlardan biri bana hayatta kalmasını istiyorlarsa, küçük şeyleri bırakmayı öğrenmeleri gerektiğini ya da kişi tarafından rahatsız olacağını söyledi.” Dedi. O ve Bayan Roller zaten büyük bir şeyle deneyime sahipler. 2023'ten beri bir çocuk almaya çalıştılar.

Her ikisi de 36 yaşındaki Bayan Roller ve Bay Santiago New York'ta doğdu. Ocak 2020'nin başında Instagram'da resmini gördü ve uygulamayı kabul etti: Bağlanmak istediği biriydi. “İyi görünümlü bir kız olduğunu gördüm ve bir atış yapacağımı düşündüm” dedi. Onu hayal etmek için gönderdi. Bir hafta boyunca mesajları geriyorlar. Bir randevuya katılmaya başladığında, hazırlanmak için fesih ile en az bir gün ihtiyacı olduğunu bildiğinden emin oldu.

“Dediğini hatırlıyorum:” Bir Cuma akşamı özgür olup olmadığınızı bana bildirin çünkü bir saç kesimi almam gerekiyor, “dedi Bayan Roller. Manhattan'daki East 57th Street'teki Paul Labrecque Salon & Skincare Spa genel müdürü olarak işiniz onu görünüşünden emin olmuştu.

Emekli bir NYPD polis memurunun kızı Bayan Roller, Brooklyn, Bensonhurst'da, küçük bir erkek kardeşi Jason Roller ile büyüdü. Ailesi Louise Bruno-Roller ve Thomas Roller, büyükannesi anne Antoinette Bruno ile bebek olarak taşındı. 2002 yılında, Bayan Roller'in annesi aniden Noel Günü'nde boğaz ağrısından getirilen bir enfeksiyondan öldü. Bayan Roller 14 yaşındaydı; Şimdi New York'ta babası gibi bir polis memuru olan Jason 7 yaşındaydı. “Evde her zaman çok fazla kahkaha vardı,” dedi. “Jason ve ben ikimiz de iyi çocuktuk ve hepimiz saygı gördük.”

2014 yılında, bir aile üyesinin kaybına ilişkin keder, daha çok bir anne gibi olan Bayan Rollers büyükannesi, inme sonrasında öldü. “Annemin öldüğünden daha fazla travma oldu” dedi. “Hayatımın en zor zamanıydı.”

Bir yıl sonra Paul Labrecque'de resepsiyonist olarak durduruldu.

O zamana kadar, Staten Island College'dan psikoloji alanında önlisans derecesi tamamlamış ve sahne değişikliği arıyordu.

“Her zaman yerel işler yapmıştım,” dedi spas ve salonların resepsiyonunda sık sık. “Brooklyn'den çıkmak zorunda kaldım.”

Manhattan'dan sonra Paul Labrecque'den sonra, sofistike bir his gerçekleştirildi: “Büyük bir kız işi gibi geldi” dedi. 2017 yılında Bayan Roller, Bensonhurst'daki evden taşındı ve Staten Island'da bir kat mülkiyeti satın aldı.

Burada daha fazla kırılganlık Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma raporlarımızı buradan okuyun.

Bay Santiago, Bensonhurst'da doğdu ve Staten Island'daki büyük öldürmelerde büyüdü. O ve iki kız kardeşi, daha yaşlı ve daha genç bir adam, annesi ve babası Alison Heilweil-Santiago ve Rogelio Santiago boşandıktan sonra büyükanne ve büyükbabaları tarafından büyüdü.

Susan E. Wagner Lisesini tamamladığında, birkaç çevrimiçi üniversite kursu aldı, ancak hiçbir şey onu mezun olmaya zorlamadı. Yıllarca işten işe atladı. “Sen diyorsun, denedim: Halı temizledim, restore edilmiş bir selleri temizledim, pizza teslim ettim.” 2015 yılında Metropolitan Ulaştırma Otoritesi ile “sağlam bir şehir işine” son vermesine yardımcı olmasını sağlayan annesine atfeder. Sonunda onu otobüs şoförü olarak nitelendirecek testler için kayıt yaptırmıştı.

9 Ocak 2020'de Bayan Roller, Bay Santiago'dan bir saç kesimi rezervasyonu yapmasını ve ilk randevusunu bir State Island Mastro pub'ı olan Hop Shop'ta başlatmasını istedi. Rush Hour Express otobüsünü Staten Island'dan Manhattan'a ve hafta içi her gün geri götürdüğü için, cipindeki dairesine aldığını hissetti. Ona olan güveni, başlangıçta iki yönlü bir sokak değil, acımasız adam değildi.

“Elinde bir içki ile arabaya girdi,” dedi Bay Santiago. “Belki de benim için biraz fazla vahşi olduğunu düşündüm.” O gecenin ilerleyen saatlerinde ona içeceğin sinirlerini satrançta tutmanın bir yolu olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıklarında, buna ihtiyaç duymadığını biliyordu.

Bay Santiago daha sonra büyükannesi Eileen Gaffan-Macarthur ile Staten Island'da yaşadı. “Bazı kadınlar otuzlu yaşlarda büyükannesiyle birlikte yaşayan bir adam tarafından ortadan kaldırılabilir,” dedi Bayan Roller. “Ama bir düşüşten sonra ona baktı ve ona saygı duydum. Bitmeden önce büyükanneme bakmıştım. Güzel bir bağlantı gibi hissettim.”

Bayan Roller'in işi lüks bir üne sahip bir salonda olduğundan, Bay Santiago, Bayan Roller'in şaka yapabileceği biri olduğuna dikkat çekmemişti. “Snobby veya yüksek bakım olacağını düşünürdünüz” dedi. “Hiç değildi.” O gece eve giderken kırmızı bir ışıkla öptüler. Saç kesimi, Bayan Roller olarak adlandırıldığı bir tarzda, yanlarda kısık ve daha uzun süre rızası.

Bu Mart ayında Covid'in başlangıcından önce, Bayan Roller'in 55. Cadde'de işten sonra Bay Santiago'nun çok hızlı hareket ettiğinden korktuğunu bildirdiği Bay Santiago'nun otobüsü de dahil olmak üzere birlikte çok fazla zaman geçirdiler. “Beni indirdi ve şöyle dedi:” Senden gerçekten hoşlanıyorum, ama sanırım frenleri pompalamalıyız, “dedi Bayan Roller.” Bir hafta boyunca bu çılgınlık vardı. Nasıl davranacağımı bilmiyordum. “

“Onu doldurmak istemedim,” dedi. “Belki biraz olduğunu düşündüm. Belki bana takıntılı.” Daha sonra ilkbaharda ve büyükannesinden uzaklaşmak için dairesine Covid'i kapattığında, kararsızlığı değişti. “Tiffany benimle ilgilendi,” dedi ve çok iyi anlaştılar. “Bu frenleri pompalamaktı.”

Bay Santiago, geçen yaz kalıcı olarak Bayan Roller'in dairesine geçti. O zamana kadar onunla evlenmek istediğini biliyordu. Ama aynı zamanda evliliğin en büyük ilişki önceliği olmadığını biliyordu.

“Tiffany kadın olmak istediğinden daha fazla anne olmak istiyor” dedi. Bir çift olduktan kısa bir süre sonra, bir bebek istediklerini kabul ettiler. “En başından beri Jason ve ben ne olduğu fikrine çok açıktık” dedi. 2023'ün başında, bir dizi doğurganlık testinden sonra, tıbbi müdahalenin kendileri için gerektirdiğini kabul ettiler.

“Asla evli değildim,” dedi. “Her zaman Jason ve ben muhtemelen çocuk sahibi olacağımızı, sonra alyanslarla belediye binasına gideceğini ve her şeyi yasallaştıracağını düşündüm.” Bay Santiago, 26 Ekim'de bu planı sürpriz bir teklifle geliştirdi. Anı otobüs güzergahında planlamıştı.

Bahamalar'da bir tatil sırasında şöyle yazdı: “Benimle evlenmek ister misin?” kumda. “Jason'ın bu kadar düşünceli olabileceğini hiç düşünmemiştim,” dedi Bayan Roller. Ne de zorluklarıyla hayal kırıklığı sisini kaldırmaya dahil olmayı beklemiyordu. Ama en azından kısmen. “Düşünmeye başladım, belki Tanrı'nın bizim için farklı bir planı var ve önce evlenmeliyiz. Benim için mutlu bir zamandı.”

20 Mart'ta, Staten Island Evlilik Bürosu'ndaki bir subay olan Shunya Togashi'den Bayan Roller ve Bay Santiago, Bayan Bruno'nun 100 doğum gününde evlendi. Bayan Rollers kardeşi ve babası ve Bay Santiago'nun annesi ve büyükannesi de dahil olmak üzere on beş konuk kabul etti.

Bayan Roller, siyah çorapları olan kısa beyaz bir elbise ve en sevilen bir yıldız olan Priscilla Presley'in eski bir fotoğrafından esinlenen dirsek uzunlukları olan özel bir peçe giydi. Bay Santiago, annesiyle JCPenney'de satın aldığı gri bir takım elbise giydi.

“Samimi, ama komik hissetti,” dedi Bayan Roller düğünden kısa bir süre sonra, geleneksel pirinç yerine kabarcıklara dökülen konuklar tarafından kaplandı. Bay Santiago, karısını arayabildiği için mutluydu. “Sadece onu olduğu gibi gülümserken görmek için – en iyisidir” dedi.

Her ikisi de gelecek hakkında evlilik ofisinden ayrıldı. “Bir sonraki aşamaya birlikte gitmekten mutluluk duyuyoruz,” dedi Bayan Roller. “Bence ebeveynler hemen köşede olacak.”

Bu gün

Ne zaman 20 Mart 2025

Nerede Büro Öncesi Staten Island

Şerefe ve yemek çubukları Törenden sonra, çift ve konukları Staten Island'da favori bir restoran olan Oriental Plaza'daki Çin yemeklerine gittiler. “LO'nun benimkini, köfte ve diyet -cola olmasını istedim,” dedi Bayan Roller. “New York nasıl yapılabilir.” 9 Mayıs'ta bir İtalyan restoranı olan Patrizia'nın Staten Island konumunda 50 konuk için daha büyük bir resepsiyon düzenliyorlar.

Avantajlar Çift, aynı sigorta poliçesinin evli bir çift olarak doğurganlık gezisine yardımcı olacağını umuyor. Bay Santiago'nun devlet sağlık hizmetleri, intrauterin tohumlama veya in vitro mülteci maliyetlerinin maliyetlerinin çoğunu karşılayabileceğini söyledi.

Bir Yolcunun Mücevheri Bay Santiago'nun düzenli yolcularından biri bir kuyumcu. Düğünden günler önce “Durduğunda benimle bir yüzük Sizer ile tanıştı, böylece alyansımın hangi boyutta olacağını öğrenebildim” dedi. “Çok özeldi.”