Gaziantep’te Geneyik-Deredüzü kırsalına sıcak asfalt

babaadam

Aktif Üye
Gaziantep’te Geneyik-Deredüzü kırsalına sıcak asfalt
Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik ve Deredüzü kırsal mahallelerini birbirine bağlayan yoldaki 4 kilometrelik sıcak asfalt serimini yerinde inceledi.

GAZİANTEP (İGFA) – Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, hafta sonu mesaisi kapsamında gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini sürdürdü. Bu kapsamda Geneyik ve Deredüzü mahallelerine giden Lider Şahin, sıcak asfalt çalışması yapan gruplara tatlı ikram ederek, vatandaşların külfetlerini dinledi.

Başkan Şahin, ziyaret daha sonrası yaptığı konuşmada, her hafta sonu köylerde çiftçilerle ve vatandaşla bir ortaya geldiklerini belirterek, “Ziyaretlerimizde, köylerde yapılanları ve yapılacakları konuşuyoruz. Şu an asfalt dönemi. Biz artık küme yollarına sıcak asfalt seriyoruz. Aslında küme yollarında sıcak asfalta geçmek ülkenin alt yapı belediyeciliğinde geldiği noktayı gösteriyor. Yol birleştirir. Yol kazaları önler. Yol bir konfordur. Yol bununla birlikte verimliliktir. Bir an evvel ulaşmak istediğin yere gitmektir. Yol maliyeti düşürmektir. O yüzden her geldiğimizde ‘Yola muhtaçlığımız var’ denildiğinde vatandaşlarımız her şeyin en uygununa layık diye sıcak asfalta geçtik. Yol medeniyettir, yol yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.