İlk buluşmalarında küçük erkek kardeşi görgü korumasını oynadı

babaadam

Aktif Üye
Jamauri Amir Bogan, beşinci sınıfta Kaylah Kasmir Howard'ın dikkatini bildiği tek yolla yakaladı.

2008 yılında Union, N.J.'deki Central Five Jefferson'da Bayan Howard'a aşık olan ve onu öğle yemeğinde ya da teneffüs sırasında gördüğünde arkadaşlarının önünde soğukkanlı davranmaya çalışan Bay Bogan, “Onunla dalga geçtim” dedi. . Artık 28 yaşındasın.

Burnet Ortaokulu'nun altıncı sınıfında biraz daha cesur davrandı ve ondan kız arkadaşı olmasını istedi.

“Myspace'deki en iyi arkadaşlarım arasında 1 numara oldu” dedi.

Aksi takdirde kayıptalardı.

“Çok ama çok gergindim” dedi ve “ve utangaçtım.”

İki hafta sonra ilişki sona erdi ve yeniden arkadaş oldular.

“Kelimeleri çıkaramadık” dedi. “Daha sonra ortaya çıktılar.”


2011 baharında, Union Lisesi'ne devam ederken, sık sık Union Farmers'ın açık hava atletizm antrenmanında buluştular. Hatta yazın sahada ilk öpüşmelerini bile paylaşmışlardı.

Koşarak oynayan ve Aralık ayında Gatorade New Jersey'de Yılın Futbolcusu seçilen Bay Bogan, “Olabildiğim en iyi futbolcu olmaya odaklandım” dedi.

Bayan Howard'ın Ekim ayında bir hamle yapması onu rahatlattı.

“En yakın arkadaşımdan yanına gidip ondan gerçekten hoşlandığımı ve erkek arkadaşım olması gerektiğini söylemesini istedim” dedi.

Kendi kendine, futbol takımının o Cuma maçı kazanması halinde ilişkiyi resmileştireceğini söyledi.

“İlk yarıda 300 yarda attım” dedi ve takım kolaylıkla kazandı. 24 Ekim Pazartesi günü dolabına gitti ve kız arkadaşı olmak isteyip istemediğini sordu.


Birkaç hafta sonra annesi onun ilk randevusunda sinemaya gitmesine bir şartla izin verdi: Beş erkek kardeşinden biri olan dört yaşındaki erkek kardeşi Eian'ı da yanına almak zorundaydı.

“Çok üzüldüm” dedi.

Bay Bogan yılmadan onlara hem bilet hem de atıştırmalık ısmarladı ve dehşet içinde, kardeşleri kırmızı slushy'yi düşürdüğünde, Bay Bogan ona yeni bir tane getirdi.

Bay Bogan, “Eian'ı seviyorum” dedi. “O benim küçük kardeşim.”

Mart 2012'de, henüz 16 yaşına geldiğinde, ikili bir Ruby Tuesday restoranında ikinci randevularına çıktılar ve lise boyunca birlikte kaldılar.

Sık sık büyükanne ve büyükbabasının Irvington, New Jersey'deki evinde vakit geçiriyorlardı ve ebeveynleri onu her iki Cuma günü evdeki maçlara bırakıyorlardı ve sonrasında o da ailesine Huck Finn Diner'a kadar eşlik ediyordu.

“Harika bir futbolcuydu” diyerek, birçok burs teklifi aldığını da sözlerine ekledi.

2014 yılında Michigan, Kalamazoo'daki Western Michigan Üniversitesi'ne gitmeye karar verdi ve burada özel finans alanında lisans derecesi ve ardından MBA derecesi aldı. Bugün, Kalamazoo'da uygun fiyatlı ve iş gücü konutları konusunda uzmanlaşmış bir emlak geliştirme şirketi olan Bogan Developments'ın sahibidir.


Wayne, NJ'deki William Paterson Üniversitesi'nden sağlık bilimleri alanında lisans derecesine ve Plainfield, NJ'deki JFK Muhlenberg Okulu'ndan hemşirelik alanında önlisans derecesine sahip olan Bayan Howard, “Henüz New Jersey'den ayrılmak istemedim” diyor. Kardiyoloji alanında kayıtlı bir hemşire olan Bayan Howard, şu anda Kalamazoo'daki Bronson Methodist Hastanesi'nde sorumlu hemşiredir.


Lise mezuniyetinin ertesi gecesi akşam yemeği yediler ve sabah saat 3'e kadar gözyaşları içinde New Jersey kıyısındaki Seaside Heights'a kadar araba sürdüler. Ertesi gün yaz futbol antrenmanına gitti ve birbirlerinden 700 mil uzakta olmalarına rağmen çıkmaya devam ettiler.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

2014'teki birinci sınıf gezisi hakkında “Aslında erkek arkadaşımla birlikte arabamı almıştım ve 20 saat gidiş-dönüş yolculuk yaptık ve 24 saat kaldık” dedi. “İşte bu kadar sevdim.”

Hemşirelik okulundan mezun olduktan sonra nişanlanmaya karar verdiler ve Haziran 2022'de New Jersey'deki bir ziyafet salonunda mezuniyet töreninin ortasında Bay Bogan hiç vakit kaybetmedi.

“Babam bir sandalye çekti ve bana oturmamı söyledi” dedi. Sonra son konuşan Bay Bogan diz çöktü. Birkaç hafta sonra Kalamazoo'daki dairesine taşındı.

“O benim en iyi arkadaşım” dedi. “Beni her değişim ve gelişmeden tanıyordu. Böyle bir şeye sahip olmak güzel.”


19 Haziran'da, Juneteenth olarak da bilinen, Newark, NJ'deki Union Chapel Afrika Metodist Piskoposluk Kilisesi papazı Anthony Mitchell Sr., East Brunswick, NJ'deki Park Château Estate & Gardens'ta 150 misafirin önünde düğün törenini yönetti. Çift, süpürgeyi atladı ve “siyahi mükemmelliği” temsil eden Afrikalı-Amerikalı satış elemanlarını işe aldı. Daha sonra Luther Vandross'un “So Amazing” şarkısında dans ettiler.

Gelin, “Her zaman Juneteenth'i sabırsızlıkla bekleyeceğiz” dedi. Damat şöyle devam etti: “Çünkü bu günün hem kültürümüz hem de evli bir çift olarak bizim için anlamı var.”