İzmir Karabağlar’da ‘spor merkezi’ inşaası tam gaz

babaadam

Aktif Üye
İzmir Karabağlar’da ‘spor merkezi’ inşaası tam gaz
İzmir’in Karabağlar ilçesinde Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nin üretimi süratle sürüyor.

İZMİR (İGFA) – Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, inşaatı süratle devam eden Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde denetleyerek, yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaşama geçirecekleri merkezi Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmete açmayı hedeflediklerini vurgulayan Lider Selvitopu, “İzmir’in sayılı spor merkezlerinden biri olacak bu tesis, Karabağlar’da 7’den 70’e herkesi sporla buluşturacak” dedi.


İnşaatın yüzde 40’lar düzebir daha geldiğini belirten Lider Selvitopu, yıl sonu gayelerinin yüzde 70 oranına ulaşmak olduğunu vurguladı.

Çocukları ve gençleri makus alışkanlıklardan uzak tutacak merkezi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te hizmete açmayı amaçladıklarını belirten Lider Selvitopu, “Karabağlar’a ve İzmir’e 100. yıl armağanı vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşaat tüm süratiyle sürüyor. Başta amatör spor kulüplerimiz olmak üzere Karabağlar’da spor yapmak isteyen herkes, burayı ağır olarak kullanacak” dedi.

Futbol alanı tribünlerini, yüzme havuzlarının bulunduğu ve salon sporlarının yapılacağı alanların inşaatını yakından inceleyen Lider Selvitopu, gruplara çeşitli talimatlar verdi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.