Magazin Kaçış Kılavuzu: Atina, İngiltere'nin Güneybatı ve daha fazlası

çavuş

Aktif Üye
Yeni kaçış rehber serimizin ikinci baskısı için T, yaz seyahat planlarını seçmeyen okuyuculara rüya gezilerini tanımlamak için (ancak uçuş fiyatı olmayan gerçekçi bir bütçe) sordu. Birkaç seyahat uzmanına danıştıktan sonra bazı önerilerimiz vardı. Aşağıda, aldığımız en büyüleyici sorguların cevaplarını bulacaksınız ve diğer seyahat fikirleri için ilk cevaplarımızı buradan okuyabilirsiniz.

“Kocam ve ben 1930'ların başındayız. Teknolojide çalışıyorum ve finansta çalışıyor. Çocuklarımız yok. Maceraları seviyoruz ve Manhattan'da yaşadığımız için tatile gittiğimizde her zaman doğayı arıyoruz. Sıcak koşuyor ve soğuk bir iklim arıyoruz. Plajı seviyorum.

Orta yaz havası, güzel oteller ve Manhattanitlerin çoğunu kıskançlıkla yapan (deneyimden konuşarak) manzara türü için İngiltere'nin güneybatısına giderdim. Londra'da yaşayan yazar Kate Maxwell'e sordum, burada cömert bir bütçeye sahip gezginleri önerecek ve ideal seyahat rotasının bana ne göründüğünü çizdi. Büyük ölçüde kırsal bir bölge olan Somerset'te, Heathrow Havaalanı'ndan iki saatlik bir gezi ve 17. yüzyıldan kalma bir ülke arazisi olan Newt'te bir veya iki kez, bahçeli 42 oda ile rezerve edildi (yaz aylarında gece yaklaşık 1.100 dolar). Sonra yaklaşık 40 mil daha güneybatıya, İngiliz kanalının özellikle dramatik bir bölümü olan Dorset'in Jurassic sahiline gidin ve geceyi sadece 17 konuk odası, iki havuz ve sözde sağlık ahırına sahip yeni Lomaa Çiftliği ve Retreat'te geçirin. Otel, Büyük Britanya'nın en güzel yerlerinden birinde yer almaktadır, Maxwell (“Ripppling Hills ve Sea View”) diyor ve oda fiyatı kahvaltı, öğle yemeği ve “mükemmel” üç çeşit akşam yemeği (yaz aylarında gece yaklaşık 860 $) içeriyor.

60 mil falan Southwest, günü geçirebileceğiniz, kano yapabileceğiniz veya sürebileceğiniz Dartmoor Milli Parkı. Ve son olarak İngiltere'nin güneybatı ucundaki vahşi ve güzel yarımada olan Cornwall'a gidiyorlar. Kumlu plajlar, deniz kenarında sörf kırılmış ve sevimli köyler ve tatlı deniz köylerinde ve yaz aylarında ortalamalarla aşırı kalabalıktır, ancak bu aynı zamanda birçok büyüleyici pub ve restoranda daha canlı bir sahne anlamına gelir. Yeme ve kalma için yer bulmak için Maxwells Insider yönergelerine bir göz atın (açık hava aktiviteleri) başka bir otel düşünmeye değer olmasına rağmen: Kuzey Kıyısı'ndaki Harlyn Körfezi'ndeki domuz, bir İngiliz Ülke Inn'in fantastik bir versiyonuna dönüştürülen başka bir yüzyıllık yaş Haufen (yaz aylarında gece yaklaşık 500 $).

“1960'larımın başlarında emekli bir aşçıydım. Hem ABD kıyılarında hem de İtalya'da çok seyahat ettim. Son zamanlarda iki veya üç hafta boyunca rahat, doğal bir ortamda yaratıcı ve sosyal olarak gidebileceğim bir yer bulmanın güzel olacağını düşündüm. – Mark, Fishkill, NY;

New York merkezli seramist ve ışık tasarımcısı arkadaşım John Sheppard'a bir SMS yazdığımda ve ona hayallerinin en sanatsal çekilmesini nereden seçeceğini sorduğumda hemen cevapladı: Anderson Ranch. Colorado, Snowmass'taki Sanat Merkezi, beş dönümlük Aspen'den yaklaşık sekiz mil uzakta Rocky Dağları'nda yer almaktadır. 1960'larda seramist Paul Soldner ve eski bir çalışma çiftliğini devralan, kuzu kulübesine bir fırın koyan ve birkaç ders vermeye başlayan diğer sanatçılar tarafından ortaya çıktı. Bugün Merkez, her yaz – çeşitli disiplinlerde, seramiklerden basılı grafiklere ve boyama – ve tüm beceriler için 130 atölye düzenliyor. Öğrenciler kampüste veya Stonebridge Inn'de kalmaya teşvik edilir, kısa bir yürüyüş (beş günlük atölyeler için eğitim ücreti, konaklama olmadan yaklaşık 1.200 $ 'dan başlar).

Main'in Deer Isle'daki El Sanatları Dağı Okulu, hem yeni başlayanları hem de gazileri zırh, seramik, fiber, cam, grafik, metal ve odun alanında bir ila on iki haftalık atölyeler için karşılayan bir başka uzun, son derece övgüsel yaratıcı geri çekilme. Kabul için başvurmanız gerekiyor, ancak bu yaz için hala birkaç yer var, özellikle yeni dört günlük program için sadece yeni başlayanlar için, kişi başı 800 $ 'dan konaklama olmadan. Katılımcıların çoğu kampüste kalır ve yurtları paylaşır. Hafta sonu, çalışanlar açık havada bir ıstakoz yemeği için öğrencilere katılırlar.

Kursları gezi ile birleştirmek istiyorsanız, Meksika, Oaxaca merkezli bir seyahat şirketi olan ve yılda 11 ülkeye farklı zanaat öğrenmeye odaklanan yaklaşık 20 rehberli gezi sunan Thread Caravan da var. Yaklaşan seçenekler, Temmuz ayında Peru'da bir tekstil motifine sahip bir seyahat rotası içeriyor ve bu da ortak bir oda için kişi başı 3.400 $ 'dan başlıyor ve Eylül ayında Fas'ta 3.200 $' dan başlayan bir seramik yolculuk. Fiyatlar tüm yemekler, konaklama, rehberler ve malzemeler dahildir.

“Çok günlük bir yürüyüş macerası (bir ya da iki haftadan fazla) arıyorum, güzel, komik, birlikte, birlikte, ancak 10 zorluktan yaklaşık 6'sı. Çok fazla yükseklik değil! Daha sonra şapka-şapka yürüyüşleri, sağlıklı yiyecekler ve iyi bir alanla ilgileniyorum.-Lonora, Austin, Teksas; Bütçe: 5.000 ila 15.000 ABD Doları

Ortak bir yürüyüş yapmanın en kupa ve verimli yollarından biri, bagajınızı otelden otele süren ülke yürüyüşçüleri veya backroads gibi küçük bir grupla bir tur rehberidir. İkincisi, yürüyüş parkurlarının deniz seviyesinden 5.000 ila 8.000 feet yükseklikte olduğu İtalyan dolomitlerinde (kişi başı 4.500 $ 'dan) altı günlük şapka-şapka yürüyüşü de dahil olmak üzere, özellikle genç çocuklarla veya 20 yaşında olan aileler için tasarlanmış gezilere sahiptir. Bu seyahat rotası, çevrim ve yürüyüş parkurları (ve ayrıca termal banyolar) ve ahşap kord atölyeleriyle dolu olduğu için, istek listesine karşılık gelen İtalya'nın Almanca sudtirol bölgesinde başlar ve biter.

Biraz daha az öngörülebilir olan macera gazetecisi Brigid Mander, “şaşırtıcı derecede harika” Norveç'i, özellikle Norveç Trekking Derneği veya DNT tarafından geliştirilen şapka-şapka sistemi öneriyor. Ağdaki en popüler yürüyüşlerden biri, Batı Norveç'teki Vestland'daki Aurlandsdalen Vadisi'nden Bergdorf Finse'den (deniz seviyesinden yaklaşık 4.000 feet yükseklikte) ve üç gün sonra Fjord tarafında bitiyor. (Profesyonel ipucu: Yaz sonunda gittiğinizde kar erimesinden kar erimesini yutma olasılığı daha düşüktür.) Geiertyghytta gibi rota boyunca tamamen meşgul kulübeler, dört ve ortak bir banyoyu yenen bir oda için yaklaşık 115 ABD dolarına mal olur. Daha sonra araba, tren veya feribotla diğer şehirleri ve fiyortları ziyaret edebilir ve diğer yollarla mücadele edebilirsiniz. Tam seyahat yolunun planlanmasına yardımcı olmak isterseniz, Oslo merkezli Ubnorway Seyahat Şirketi'ni deneyin. Evde çok günlük bir yürüyüş için (daha yüksek dağlarda da olsa), Mander, Colorado Rockies'te 38 backcountry lodge'u koruyan ve yollar (ortalama 10.000 ila 11.000 feet arasında artış) ve kılavuzlar öneren 10. Mountain Division Huts Derneği için inanılmaz ayrıntılı web sitesini incelemenizi önerir.

“Ben bir avukatım ve yaklaşık 12 yıldır tristate alanında yaşıyorum. Teksas'ın merkezinden geliyorum. Genellikle tatilde şehirleri ziyaret ediyorum çünkü sanat ve kültürle ilgileniyorum, ama şehirleri sevdiğim kadar yorucu olabilirler. Her zaman bir yerde sıcak olmak istedim, ama bunu yapmak istedim. Lloyd, newark, nj;

Atina Yunanistan'daki en rahatlatıcı yer olmayabilir. Yunan Ulusal Operası ve Yunan Ulusal Kütüphanesi'nin barındırıldığı Stavros Niarchos Vakfı'nın kültür merkezini kaçırmayın ve yakındaki liman kenti Piraeus'u çağdaş doğa için bir merkeze dönüştürmeye yardımcı oldu. Temmuz ayında gecelik 160 ABD Doları üzerindeki çatının ve Temmuz ayında gecelik 160 ABD Doları olan eğlenceli yeni Okupa'yı deneyin. Ayrıca gecelik yaklaşık 50 $ karşılığında ortak bir yurt rezervasyonu yapabilirsiniz (yemek ve seyahat memuru Katie Chang'dan bir ipucu).

Parthenon ve Ulusal Arkeoloji Müzesi'ne yapılan bir ziyaretten yeterince etkileyici olduktan ve belki de açık havada bir konserin tadını çıkardıktan sonra, yüksek hızlı feribotu Syross of Syros adasına (Piraeus'un Pireus'undan yaklaşık iki saat) götürün, ayrı bir kültürel hedef ve pastoral plajlarla durulayan biri. Her zamanki otel rezervasyon sayfalarında, Syros'ta gecelik 200 dolardan daha az bir süre için çeşitli oteller ve konuk evleri bulacaksınız.

Bu yaz Avrupa'ya değil misin? Dünyanın dört bir yanındaki kültürel açıdan zengin destinasyonlar için – Portland, Maine, Colombo, Sri Lanka üzerinden – TS Fockking to serisine bir göz atın, burada en sevdiği yaratıcı insanları sırtlarımıza getiriyoruz.