Manisa’da MASKİ’nin ilçe tipleri sürüyor

babaadam

Aktif Üye
Manisa’da MASKİ’nin ilçe tipleri sürüyor
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Lideri Talip Akbaş, Alaşehir ilçesini ziyaret ederek Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bakılırsav yapan işçi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon Yönetimi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde nazaranv yapan çalışanlar ile bir ortaya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi almaya devam ediyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Lideri Talip Akbaş, Alaşehir ilçesine ziyarette bulundu. Lider Talip Akbaş, birinci vakit içinderda Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ile bir ortaya geldi. İlçede yapılan çalışmalarla ilgili gerçekleşen görüşmenin akabinde Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde misyon yapan işçi ile bir toplantı gerçekleştirildi.

17 ilçede bulunan vatandaşların abonelik iş ve süreçleri sırasında sorun yaşamamaları ismine var gücüyle çalıştıklarını tabir eden Lider Talip Akbaş, toplantılarda süreçler esnasındaki aksaklıkların en az düzeye indirdiklerini belirterek, 17 ilçede tüm vatandaşların çalışmalara sürat kesmeden devam edeceğini söylemiş oldu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.