New York Nico'nun Katz 'Deliscies'deki Düğün Kutlaması

babaadam

Aktif Üye
Nicolas Gianni Heller ve Naomi Jenny Otsu kendilerini “binlerce yıl” olarak tanımlıyorlar. Bayan Otsu, bir kameranın önünde hantal olduklarında kendilerini bağladılar ve “algılanmaktan nefret ettikleri için spot ışığından kaçınmayı tercih ediyorlar. “Şokumuzu aşmalıyız.”

Düğünlerini 11 Nisan'da Katz Delicatessen'de kutladıklarında, herhangi bir kişisel yemin alışverişini atladılar. 130 misafirin önünde birbirlerine olan sevgilerini hayal edemediler.

Bayan Otsu bir grafik illüstratör ve tasarımcıdır ve Bay Heller, New York Nico olarak bilinen bir film yapımcısı ve sosyal medya yaratıcısıdır. Partisi, Manhattan'ın Aşağı Doğu Yakası'ndaki sevgili Pastrami -Örgüsü, Bay Heller'in çalışmasına uyuyor, bu da şehrin tadını elinde tutan ikonik ve çok yönlü insanları ve yerleri belgeliyor.

Videolarından, sonsuza dek bilinen “Green Lady” olarak bilinen Elizabeth Sweetheart da dahil olmak üzere birkaç tekrarlayan karakter vardı. Bay Heller, dikenli komedyen Mario Bosco'yu kollarında topladı ve onu “Cuine” ile birlikte gelen bir yemek envanteri olan Daniel Mondello'ya verdi. Kalın New York aksanıyla “Kesilmemiş Gemstones” daki performansıyla tanınan bir aktör olan Wayne Diamond vardı: “Ne gün. Naomi'yi gördüm, bu adamla nasıl evlendiğini bilmiyorum. Saçlı erkekleri istediğini düşündüm. Ama yani, fohgeddaboudit.”

Manhattan'da doğan ve büyüyen ve Instagram'da 1,5 milyon römork inşa eden Bay Heller, “Hepsi yıllar içinde bir aile gibi oldular” dedi.

36 yaşındaki Bay Heller, New York'taki etkinliklerde 37 yaşındaki Bayan Otsu'yu geçmiş olabilir, ancak onu sadece 2017'de bir arkadaşının Instagram sayfasında keşfettiğinde gerçekten kaydetti. Hesabını takip etti ve takip etti. Sevimli olmasının yanı sıra, çalışmalarına hayran kaldı ve iki ebeveyni gibi bir grafik tasarımcı olduğunu tahmin etti.

“DM şeylerini yapmaya çalıştı, ama gerçekten işe yaramadı” dedi.

Bayan Otsu, DM'lerine girdiğini, ancak fazla kararlı olmadığını fark etti. Arkadaşlarıyla iyi vakit geçirmeye ve “yorucu” olan randevudan mola vermeye odaklandı. “Sadece erkekleri düşünmek istemedim.”

Aylar sonra, randevuya geri dönmeye hazır olduğunda, ikisi onu şaşırtan Raya Dating uygulamasını kabul etti. “Sadece ilgilenmediği izlenimini edindim” dedi.

“Ah, bak kim olduğuna bak,” diye bir mesaj gönderdi.

İlk randevusu Mart 2018'de, o zamandan beri kapalı olan Brooklyn'deki Lua Bar'da yapıldı.

“Randevumuza sahip olduğumuz an, uzun süre birlikte olacağımızdan emin oldum,” dedi Bayan Otsu. “Sadece davranışlarından beni geri göndermeyen veya bu oyunu oynamayan adam olmayacağını görebiliyordum.”

Birkaç içecekten sonra, arkadaşlarıyla Bedford-Stuyvesant, Brooklyn'de o zamandan beri kapanan bir reggae bar olan Lovers Rock'ta tanıştılar. Bayan Otsu, tarih bir flop ise onunla tanışmayı planlamıştı. Ancak tarih iyi gitti ve toplantıyı bir çıkış olarak kullanmak yerine, Bay Heller'den katılmasını istedi.

“Ben bir kulüp insanı değilim, ama istediği şeyi yapmaya hazırdım” dedi.

Belli bir zamanda dans pistini yapmaya başladılar. Ertesi sabah, etkinlik konumu için fotoğraf çekmek için işe alınan bir yabancı, Instagram'da iki öpücük resmiyle bir DM gönderdi.

“Benim için utanç vericiydi,” dedi, ama şimdi yedi yıl sonra, fotoğrafın hala orada olduğunu ve bir şekilde çağırabileceğini umuyor.

İkinci tarihleri için Williamsburg sinemalarında Wes Anderson'ın “Dogs Isle of Dogs” filmini ziyaret ettiler. Elini tutmak istediği için filmin büyük bir kısmı için meşguldü, ancak nasıl başlatılacağından emin değildi.

“Beni reddedeceğinden endişelendim,” dedi Bay Heller. “Bir çocuk gibi hissettim, biliyor musun? Ama bir şekilde onun olduğunu biliyordum ve hiçbir şeyi mahvetmek istemedim.” (Sonunda adımını attığında, “rahatladığını” söyledi.)

Ertesi gün, ilk fotoğraflarını birlikte çektiler ve önceki dans pistini saymadılar. Golf şehrinin sokaklarında süt kapları ile oynayan ve genellikle Bay Heller videolarında görünen Tiger Hood, her ikisinin de fotoğrafını çekti.

“Bu benim için çok şey ifade ediyor çünkü bu benim için çok şey ifade ediyor ve bu anı yakalaması harika” dedi. “Ve elbette şeylerin korunması ve belgelenmesi ile ilgileniyorum.”

Bu yaz, onları kız arkadaşı olarak bazı arkadaşlarla tanıştırıp tanıtabileceklerini sorduğunda resmi olarak yaptılar.

Burada daha fazla kırılganlık Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma raporlarımızı buradan okuyun.

Koronavirüs pandemi sırasında, çift çeşitli projelerde birlikte çalıştı. Emerson Koleji'ni bir bekar filmle tamamlayan Heller, “İki ebeveynim birlikte çalışıyor, bu yüzden projeleri de birlikte çalışabileceğim bir ortağa sahip olmak benim için biraz önemliydi.” Dedi.

İyi bir ekip yaptılar çünkü ikisi de bir araya gelmeyi ve işlerinde mutluluk iletmeyi seviyorlar. İşbirlikleri, viral hale gelen bir dizi mem de dahil olmak üzere genellikle şık ve kaygısız içerikti. Parsons Tasarım Okulu'nu güzel sanatlar lisansıyla tamamlayan Bayan Otsu, Photoshop ile hızlı bir şekilde ve Bay Heller, rezonansı bulan anlarla hızlı bir şekilde tanıyor.

Memlerinden biri, North Face tarafından bir tampon cekette fotoğrafladığı bir Star Wars figürü olan Baby Yoda'nın New York versiyonuydu. Ayrıca, 2021 yılında Başkan Biden açılış tarafından Bernie Sanders'ı çapraz görünümlü bir fotoğraf çeken ve çeşitli New York ortamlarına alınan bir virüs memesi oluşturdular. (Ariana Grande onu serbest bıraktı, “ve bu deliydi” dedi.

Temmuz 2022'de çift Greenpoint'teki bir daireye taşındı. Ve geçen Nisan ayında, Bay Heller Brooklyn Botanik Bahçesi'nde önerdi.

Bayan Otsu, NY Dağı'nda doğdu, ancak New York'a dönmeden önce 8 yaşında Tokyo'ya taşındı. “Kiraz çiçekleriyle bir şeyler yapmanın güzel olduğunu düşündüm” dedi. Kendini filme almak, bir tane kurmak için bir tripod inşa ettiği bir zamanı hatırlayamayan Bay Heller, kendisi ve Bayan Otsu'nun çerçeveye sığması ve diz üzerine tırmanması için kendini yeniden konumlandırdı.

“O zamandan beri bu videoyu görmedim çünkü dünyanın en korkutucu oldu” dedi. “Ne yapacağımı bilmiyordum.”

“80 yaşındayken göreceğim,” dedi Bayan Otsu.

10 Nisan'da, Manhattan evli Büro'daki Wanyi Mai çift, ertesi gün Katz'ın lezzetlerinde bir kutlama ile evlendi. 2019'da orada ziyaret ettikleri bir partiden ilham aldılar.

Bununla birlikte, engel, Bay Heller'ın CAT için bir reklam sunarak biraz müzakere edebildiği güçlü bir fiyattı. Lezzetlerin ülke çapında nakliye hizmetlerini tanıtan reklam, bir Webby Ödülü'ne aday gösterildi.

Konuklar akşam yemeği için konserve sığır eti ve pastırma -sandwiches keyif aldılar. “Subway Takes” in yaratıcısı ve moderatörü Kareem Rahma, 30 yılı aşkın bir süredir Haberler'ın sanat direktörü olan Steven Heller'in babasıydı, hala konuşan bir konuşma, “dedi Bayan Otu.

Steven Heller, “İşte eğlenceli bir gerçek: Katz 1888'de açıldı ve Nick 1988'de doğdu.” Dedi. “Bu nedenle, numerolojik olarak (ve kabalistik) bir şey anlamı olmalı, ancak ne bilmiyorum. Bununla birlikte, gökyüzünün bir sinyali, Nick ve Naomi'nin ne olursa olsun neşeli, üretken ve mutlu bir hayata sahip olmasının sağlanıyor.”

Bayan Otsu'nun en iyi iki arkadaşı da bir konuşma yaptı. “Arkadaşlarım biraz sarhoştu, ama ellerinden geleni yaptılar ve onu seviyorum” dedi.

Çift, ilk dansları için UGK'nın “Int'l Oyuncu Anthem'i (seni seçiyorum)” seçti. Yavaşça şarkının başlangıcına kadar dans ettiler ve pezevenk CS enerjik ayete başlar başlamaz, herkes kendilerini dans pistinde yaptı ve düğün bir parti oldu. Brooklyn Plate Label Fool'un Altın Kayıtlarının kurucusu Nick Catchdubs, çoğunlukla 2000'in başından itibaren müzik ve Britney Spears'tan oluşan gece için melodiler sağladı.

Çift ayrıca, lokant benzeri bir iç mekan olan Katz'ın Old School'un neon ışıkları ile çevrili sandalyelerde büyüdü. Film materyali için ikna edici bir estetiğe neden olan yağmurlu bir New York gecesiydi.

Parti sonrası için küçük bir grup, bir müzik etkinliği konumu olan Arlenes Grocery'ye bloktan indi. Çift ve misafirleri, hepsi düğün kıyafetleri, küçük kulübü Cuma akşamı kutlayan yabancılarla paylaştılar “Bir kavga patlak verdiği için daha iyi ne yaptı” dedi Bay Heller ve “Bir kız peruğunu yakaladı”.

“Farklı ceplerde, arkadaşlarımdan biri yangın alarmını kapatmış gibi bir drama geçti,” dedi Bayan Otsu. “Özet ertesi gün gerçekten, çok, çok komikti.”

“Gece sona erdiğinde, sadece çok çabuk sona ermesi inanılmaz bir şekilde sona erdi,” dedi Bayan Otsu. “Tekrar yapmak istiyorum.”

Bu gün

Ne zaman 11 Nisan 2025

Nerede Katz 'lezzetleri

Kazara müşteri özel bir elbise Türk markasından Bayan Otsus gelinliği, Ilkyaz Özel'den yeni gelenler ilk başta o kadar kısaydı ki, yanlışlıkla misafirlerini yanıp sönecekti. İki arkadaş elbiseyi çok uzun özel tekerleğe çıkarmaya katkıda bulundu. Ama düğünden bir saat önce, bir arkadaşım elbiseyi taktı, böylece Bayan Otsu tesis sırasında rastlamadı ve bütün akşam bıraktılar.

Aşk Mektupları Yemin alışverişi yerine, çift bir süredir yapmadığı düğün günlerini değiştirdi. 10 yıl içinde okumayı umduğunu söyledi, ancak onu daha önce okuyacağınıza inanıyor. “Gittiğinde falan özleyeceğim,” dedi Bay Heller.