Şekere olan yolculuğum nasıl hızla cehenneme giden bir yolculuğa dönüştü?

çavuş

Aktif Üye
Ve daha batıdaki iki iskeleden, Vivamayr villasında kalan misafirlerin özel kullanımına ayrılan daha küçük, daha da batıdaki, hatta özel iskeleye doğrudan bakmak mümkündü (bunun fiyatı gecelik 3.750 avro). Düzenli misafirlerim ve ben özel villa iskelesine gözlerimizi kısarak baktık, orada gördüğümüz kadının yüz hatlarını, hatta yaşını anlamaya çalıştık. (İmkansız.) İnsanlar birinin ünlü olup olmadığını görmek için sürekli birbirlerini izliyorlardı. Vivamayr ne kadar güzel ve pahalı olsa da neredeyse herkes, daha zengin insanların bile benzer hizmetler için para ödeyebileceği daha güzel ve daha pahalı yerleri biliyordu. Bunun gibi yerler hakkında o kadar çok şey duydum ki sonunda Vivamayr'ın onların köhne, tıknaz kuzeni olduğunu düşünmeye başladım. Kendime Vivamayr'ın başarısının anahtarının ne olduğunu sordum. Ultra-manyak, ancak hedefleri bir şekilde idealden daha az olduğunda programın erdemine ikna edilebilir mi?

Vivamayr doktoruma amansız tatlılık arayışımı anlattığımda gözleri mevsime göre kesilmiş kurabiyeler gibiydi. İlk toplantımızda “Aklımda bir şey var” dedi: “gıda intoleransı” için “işlevsel miyodiyagnostik” test. Bunun ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu; harika geliyordu.

Kararlaştırılan öğleden sonra, ofisine giden dik, güneş lekeli merdivenleri tırmandım. Beni muayene masasına yerleştirdi. Dizimi başıma doğru hareket ettirmek için uyluk kaslarımı kullanmam, dizini ters yöne doğru ittiğinde onun oluşturduğu hafif baskının üstesinden gelmem gerekiyordu. Biraz hareket ettirdim. Tahta bir bastırıcı yardımıyla dilime hafifçe vurmaya başladı. Her kısa bağırsak ağacından sonra diz-kafa manevrasını tekrarlamam talimatı verildi. Doktor, eğer dilim vücudumun “hoşlanmadığı” bir maddeyle karşılaşırsa, kaslarımın iyileşene kadar 20 saniye kadar zayıflayacağını söyledi. Bu şekilde diyetimdeki alerjileri, zayıflıkları ve eksiklikleri tespit edecekti. Dilimin üzerine ince beyaz bir toz koyana kadar dizimi kolayca hareket ettirdim. Aniden onu zorlukla itebildim. “Aslında ben de öyle düşünmüştüm” dedi.

Doktor, kaslarımın birkaç maya kırıntısına kötü tepki verdiğini, bunun da tatlı isteğimin bağırsaklarımdaki bir mantar enfeksiyonundan kaynaklandığı anlamına geldiğini bildirdi. Enfeksiyonun mikroorganizmalarının tatlılarda yaşadığını ve onları sürekli beslediğimi açıkladı. Doktor, içimde büyüyen şey hakkında “Onu aç bırakmalıyız” dedi. “Bunun ne anlama geldiğini biliyorsun: şeker yok. Maya yok. ” Ayrıca ilaç almam da gerekecekti. Şaşkındım. Kendi tercihim olduğuna inandım, görünüşe göre yabancı bir istilacının doyumsuz iştahı. “Buna ne sebep olabilir?” diye sordum. Doktor, bu enfeksiyonu bir süredir geçirdiğime inanıyordu. “Çok uzun zaman oldu.” “Belki de çocukluğumda kullandığım bir antibiyotikten kaynaklanmıştır” dedi. Vücudumun daha fazla hasar görmemesine “kesinlikle şaşırdım”.

Sırf onlarca yıl önce amansız şeker arayışında aklımı ele geçiren uzaylı bir mantar yüzünden kontrolümü kaybettiğim için tatlılardan vazgeçmeye istekli değildim. Enfeksiyonla iyi işbirliği yaptığım için yüksek sesle şunu merak ettim: Eğer onu ortadan kaldırmaya çalışırsam vücut kimyamın dengesiz hale gelme riski yok muydu? Doktor, tek riskin kontrolsüz kalmasına izin vermek olduğunu söyledi. “Çok uzun süre tutarsam bağırsaklarınızı etkileyebilir” dedi. “Bağırsaklarınıza gerçekten zarar verebilir. Ve eğer enfeksiyonu başarılı bir şekilde ortadan kaldırabilirsem, sindirimim de bitmeyecek.” Zaten iyiydi, bir şekilde daha da iyi hale gelebilirdi.