Üç randevu ve ardından bir taahhüt

babaadam

Aktif Üye
Grace Fooden ve Michael Nicholas Correy, gençlerin fikirlerini hayatlarında reddetmemeyi alışkanlık haline getiriyorlar.

Örneğin, yakın zamanda New York’tan Los Angeles’a taşınan Bayan Fooden, 2018’in başlarında 30’lu yaşlarındaki bir iş arkadaşının telefonunu alıp onun için bir Bumble profili oluşturmasına aldırmadı.

Ve başka bir flört uygulamasındaki cansız bir deneyimin ardından, Bay Correy, gelini Chloe Correy tarafından “bir kadının tercihi olduğu için” Bumble’a katılmaya ikna etti.

Ancak, Bayan Fooden, başlangıçta onu Mayıs 2018’de bir kahve randevusu için seçmenin iyi bir fikir olup olmadığından emin değildi. Los Angeles’taki Fred Segal mağazasında tanışmadan önce, profilinin yaşını birkaç yıl yanlış gösterdiğini açıklamak zorunda kaldı. Kimlik hırsızlarını caydırmak için yanlış doğum yılına girdiğini söyledi. 71 yaşındaki Bay Correy, “Tehlikeli bir şey değildi” dedi.


Şahsen, bu izlenimi o kadar etkili bir şekilde pekiştirdi ki, 61 yaşındaki Bayan Fooden’in talep ettiği hazır kupa gereksiz çıktı. “Onu çekici buldum” dedi.

Bayan Fooden, moda ve güzellik şirketlerine bağımsız bir danışmandır. Biophile Cilt Bakımı ürün serisinin kurucusu olmak için Ralph Lauren’de Ürün ve Ürün Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu New York’tan 2017’de Los Angeles’a taşındı. 2010’da boşandığından beri ara sıra çıkıyordu ama kariyeri onun tutkusu haline gelmişti.

Bayan Fooden, “Çalışmaktan zevk alıyorum” dedi. Ralph Lauren’den önce, şekillendirici giyim şirketi Spanx’te Kıdemli Satış Direktörü ve Victoria’s Secret’ta Kıdemli Tasarım Direktörü olarak görev yaptı.

Bay Correy’nin kendi çalışma geçmişi “o kadar çekici değil mi” dedi. AT&T’de 20 yaşında çalışmaya başlamış ve ebeveynliğe odaklanmak için 50 yaşında tam zamanlı işten emekli olduğunda kıdemli teknisyenliğe terfi etmişti. İki çocuğu olan ilk karısı Patty Correy, 1993 yılında 31 yaşında metastatik meme kanserinden öldü.


Bu iki çocuk, Brittany Correy ve Michael Correy Jr. sırasıyla 38 ve 34 yaşındalar. Bay Correy’nin bir önceki ilişkisinden 51 yaşındaki Patrice Correy adında başka bir kızı daha var.


2000’lerin sonlarında annesi Alzheimer’a yakalanınca çocukları evden ayrılmak zorunda kaldıktan sonra tam zamanlı işe geri dönme planı – danışman ve teknisyen olarak yarı zamanlı çalışmıştı -; 2015’teki ölümüne kadar iki ana bakıcıdan biriydi.

Mickey’den yola çıkan Bayan Fooden ve Bay Correy, Fred Segal ile randevularında profesyonel olarak bağlantı kuracak pek bir şey bulamadıysa da, aile geçmişleri bunu telafi ediyordu. Her ikisi de karışık ırklardır. Parsons Tasarım Okulu’ndan Güzel Sanatlar Lisans derecesine sahip olan Bayan Fooden, Chicago’da zenci bir anne Elizabeth Fooden ve Yahudi bir baba Jack Fooden ile büyüdü. Her iki ebeveyn de ölmüştür.

AT&T’de çalışmadan önce iki yıl Los Angeles City College’a devam eden Bay Correy, Los Angeles’ta çok ırklı bir anne olan Suggie Correy ile büyüdü. Bay Correy 12 yaşındayken ölen babası Bert Correy siyahi ve Cape Verde’liydi.

Irksal benzerlikleri, kahve randevularından sonra Bayan Fooden için özellikle anlamlı hale geldi. Bir hafta sonra, Santa Monica’daki Harvelle’s gece kulübünde bir Phish cover grubu gördüler. Bilinmeyen bir grup sahneye çıktığında onu bir blues şovu izlemeye götürdüğünü sandı. Çift, reçel gruplarına karşı hevesli olmamalarına rağmen kaldı. Bayan Fooden, “İkimiz de bunun komik olduğunu düşündük,” dedi. “İnsanlar o kadar mutlu görünüyordu ki orada iki yaşlı siyah insan vardı.”

Üç numaralı tarihin sonunda – Bay Correy’nin oğlunun evinde Bay Correy’nin diğer iki çocuğuyla birlikte bir Anma Günü barbeküsü – ikisi de bağlanmaya hazırdı. Bayan Fooden, ayrılma konusunda kararsız duygular besliyordu. “Ailesiyle tanışmak için çok erken olduğunu düşündüm” dedi. “Ama çok güzellerdi ve benim için çok özeldi.” Ayrılmak için arabaya binerlerken, “Mickey’in söylediği ilk şey, ‘Şu anda bizim hakkımızda konuştuklarını biliyorsun,’ oldu.” İkisi de güldü. Ama bu doğruydu.


Bay Correy’nin bir itfaiyeci olan oğlu, “Babam biz büyürken hiç kadın getirmedi” dedi. “Bence onu getirdiği için Grace’in ne kadar özel olduğunu biliyorduk.”

Yine de Michael Jr. ve kız kardeşleri, Bay Correy Eylül ayında Bayan Fooden’dan dört aylık flörtün ardından onun yanına taşınmasını istediğini açıkladığında temkinli davrandılar. Oğul, “Biliyorsun, bulaşık makinesi alman dört ayını aldı,” dedi Bay Correy.

Michael Jr., kardeşlerin Bayan Fooden’ı gerçekten sevdiklerini söyledi, ancak babası “asla kendiliğinden bir adam olmadı. Yaptığı her şey titiz ve hesaplı.”


Correy, çocuklarını birlikte yaşamanın herkese fayda sağlayacağına ikna etmeyi başardı: “Evimde çoğunlukla yalnızdım” dedi. “Gelip beni kontrol etmeleri için üzerlerindeki baskıyı kaldırdı.” Sonunda Bayan Fooden, Batı Hollywood’daki apartman dairesini salgın başlamadan hemen öncesine kadar elinde tuttu, ancak eşyalarının çoğunu New York’a taşınan Faircrest Heights mahallesindeki evine taşıdı. Hala yaşadıkları Los Angeles.

Covid için bu evde karantinaya almak uyumlarını o kadar güçlendirdi ki evlilik hakkında konuşmaya başladılar. Tanışmadan önce ikisi de bir daha asla evlenemeyeceklerinden emindi. Ama “beni değiştirdi” dedi Bay Correy. “Çok güleriz.” Bayan Fooden, ömür boyu sürecek bir taahhütte bulunma isteğinin ikinci kez aklına geldiğini söyledi. “Biriyle bu kadar tam temas halinde olabileceğimi hiç düşünmemiştim” dedi.


16 Kasım 2021’de Beverly Hills’de bir kuyumcu olan XIV Karats Ltd.’ye gittiler. Bir nişan yüzüğüne karar verdikten sonra, Bay Correy hemen dizinin üstüne çöktü ve evlenme teklif etti. Bayan Fooden, “Pazar kadınları bayıldı,” dedi.

Düğün planlamasına geri dönme şansı bulamadan hayat karmaşıklaşacaktı. Aralık 2021’de, nişanlandıklarını duyurduktan iki hafta sonra, Bay Correy acil üçlü baypas ameliyatı geçirdi. Önceki kalp krizini kimse tahmin edemezdi. “Sağlığımın iyi olduğunu sanıyordum” dedi.


Bayan Fooden’in Biophile Skincare ortağı Ocak 2022’de şirketten ayrıldığını açıkladığında, o hala iyileşmesinin ve yürümeyi yeniden öğrenmesinin ilk aşamalarındaydı. “Yıkıcıydı” dedi. Hayat boyu biriktirdiği birikimini şirkete yatırmıştı ve bunu kendi başına nasıl yürüteceğini bilmiyordu.

Şirket kapandıktan sonra, bu sonbaharda danışmanlığa geçişi beklediği kadar sancılı veya zor olmadı. “Biophile’a başlamadan önce hep şirketler için çalıştım” dedi. “Kendimi bir danışman olarak konumlandırırken, kendimi savunmasız hissettim. Ama güzellik ve moda endüstrisindeki destekçilerimden aldığım destek beni çok şaşırttı.”

Burada daha fazla yemin sütunu Ve Tüm düğün, ilişki ve boşanma kapsamımızı buradan okuyun.

Palm Springs’teki Avalon Hotel & Bungalows’ta Bay Correy ile 1 Mart’ta yaptığı düğün, her ikisinin de kutlaması için yeni bir başlangıçtı.


Bayan Fooden, Victoria Beckham tarafından tasarlanan fildişi astarlı bir elbiseyle, Essene New Life Kilisesi’nin dinler arası bakanı Cathy O’Connell liderliğindeki bir sunakta gri bir smokin ve papyonla Bay Correy’e katıldı. Bayan Fooden’in kız kardeşi Florence Fooden, nadir görülen bir yağmur, kar ve dolu fırtınası nedeniyle son dakikada evde toplanması gereken bir koridorda onu yürüttü. Michael Correy Jr. sağdıcıydı.

Düğünden önce Kovid testi yaptırmaları istenen 47 konuğu, her birinin Bayan O’Connell’e birbirlerini neden sevdiklerini açıklayan notlar içeren yeminler duydu. Bayan Fooden, Bayan O’Connell’e yazdığı notta, birlikte klasik ruh müziği dinlemeyi sevdiğini paylaştı. Bay Correy’nin Bayan Fooden’ı sevmesinin nedenleri geniş terimlerle geldi: “Çok gülüyoruz” dedi. “Ve dram yok.”

Bugün


Eğer 1 Mart 2023

Nerede Avalon Hotel & Bungalows, Palm Springs, Kaliforniya.

Tamam o zaman Otelin Presidio Balo Salonu’ndaki bir resepsiyonda, çift önce Luther Vandross’un “Always and Forever” şarkısında dans etti. Ama Bay Correy, bir DJ ikinci seçkileri Tony Basil’in 1981 tarihli amigo kız marşı tarzı pop şarkısı “Mickey”i çalarken, “Parti gerçekten başladı,” dedi, “Herkes ayağa kalktı ve dans etti.”

yakın dur Bayan Fooden ve Bay Correy, Bay Correy’nin ikiz torunlarının ebeveynleri olan oğlu ve gelinini barındırmak için Palm Springs’te evlenmeyi seçtiler. Şubat ayında kızlar 1 yaşına girdi; Çift, Los Angeles’ta yaşayan ailenin fazla uzağa gitmek zorunda kalmasını istemedi. Bayan Fooden, “Doğum gününü kutlamakla rekabet etmek istemedik” dedi.

şükran ve lütuf Düğünden önce Michael Correy Jr., “Babam onu gördüğüm en mutlu kişi,” dedi. “Covid yıllarında Grace’in yanında olması ve ardından kalp krizi geçirmesi büyük bir nimetti.”