Yıllar önce tanışmış olabilirsin

babaadam

Aktif Üye
“Hiç işini seçtiğiniz için mazoşist gibi hissettiniz mi?” Bayan Lockwood, hem kendisi hem de Bay Friedman'ın ürün yöneticileri olduğunu fark etmişti.

İlk cümlesi dikkatini çekmeyi başardı. Bir makalenin stratejisi, geliştirilmesi ve başarısını sağlamak için görevleri çeşitli ekiplerle çalışmaya ait olan ikisi, Brooklyn'de ayı dövmek için ilk randevu için kısa mesajlara ve planlara gitmeden önce uygulama aracılığıyla mesaj göndermeye başladı.

Otel Delmano'da bir kokteyl, Radegast Hall & Biergarten'da bir bira ve sonra Kuzey 5. Sokak İskelesi ve Park'a gitmeden önce Joe's'da bir parça pizza içtiler. “Chaiselonges'taydık ve sabah 2'ye kadar konuştuk.” Dedi.

“Dedi ki: 'Bir noktada,' Beni ara ', ki bu çok tatlıdı,” dedi Bay Friedman.

İkinci randevusu altı gün sonra gerçekleşti ve Manhattan'daki Greenwich Köyü'ndeki Up & Up'a içecekler ve daha sonra komedi mahzeninde bir gösteri içeriyordu. Kasım ortalarında, Bayan Lockwood Bay Friedman'dan arkadaşı olmasını istedi. “Birlikte olduğumuzu düşündüm,” diye itiraf etti.

Yolda, ikisi birlikte çok şey olduğunu keşfetti. Yıllar önce, Washington, DC'de sadece birkaç blok arayla yaşadılar. Lockwood, “Yollarımız geçmiş olmalı çünkü aynı işe yaramaya sahiptik.” Dedi.

20 Eylül 2021'de, doğum gününden bir gün önce, Bay Friedman Lockwood kutlama için bir içki ve akşam yemeğine davet etti.

Ertesi gün hasta hissetti. Lockwood, “Brooklyn'e Manhattan'dan Covid testleri, ilaçları ve tatlılarla geldi ve onları kapımdan çıkardı.” Dedi. “Doordash bile yapmadı.”

33 yaşındaki Bay Friedman, 32 yaşındaki Bayan Lockwood'un ilk tatillerini birlikte geçirdiklerinde olduğunu bildiğini söyledi.

Bay Friedman yaklaşık bir yıldır birlikte olduktan sonra, daha sonra Bayan Lockwood'un o sırada bir müşteri hizmetleri platformu olan şirketi satın alan Meta'dan bir iş buldu. “Sonunda Midtown'daki aynı ofiste birlikte çalıştık,” dedi Bayan Lockwood.

Ancak Kasım 2022'de Meta, Bayan Lockwood da dahil olmak üzere bir deşarj turu yaptı. “Michael oturma odasını bir kaleye dönüştürdü ve 'Ulusal Hazine'ye baktık, buz yedim ve özgeçmişimi yazdı,” dedi Bayan Lockwood.

Yeni bir iş ararken, Bay Friedman'ın röportajlara hazırlanmasına yardımcı olan ve nihayet ürün yöneticisi olarak çalışan mevcut işveren Capital One ile bağlantı kuran en büyük destekçisi olduğunu söyledi.

Ocak 2023'te ikisi, şu anda yaşadıkları binada tek odalı bir daireye yükseltmeden önce üç ay boyunca Williamsburg'daki Bayan Lockwood'un stüdyo dairesinde birlikte taşındı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Yedi ay sonra, ilk randevularında ziyaret ettikleri aynı iskeleyi karşıladılar.

“Önümüzdeki Pazartesi yeni işime başlardım,” dedi Bayan Lockwood. “Annem ve kız kardeşim telefona gitmedi. “Arkadaşlarımı aramak” a baktım ve onun yerlerini geçmeyeceğini gördüm.

Ona bir evlilik teklifi yaptıktan sonra, Bay Friedman yakın aile üyeleriyle bir brunch ile onu şaşırttı. Sonra bir içkiye gittiler, burada 45 arkadaşıyla, mahallelerindeki bir bar olan Gran Torino'daki arkadaşlarıyla şaşırttı.

Florida, Satellite Plajı'ndan gelen Bayan Lockwood, Florida Eyalet Üniversitesi'nden bilgi, iletişim ve teknoloji alanında lisans derecesine sahiptir.

Instagram ürün müdürü Bay Friedman, Ohio State Üniversitesi'nden finans alanında lisans derecesine sahiptir. Cleveland'da büyüdü.

Çift, 18 Ocak'ta Bay Friedman'ın en iyi arkadaşı Scott Zenker tarafından Brooklyn'deki Wythe Hotel'deki 87 konuk önünde evlendi. Bay Zenker, bu vesileyle evrensel yaşam kilisesi tarafından bir rahip olarak görevlendirildi.

Çift, “Modern Yahudi Düğün Töreni” olarak adlandırdı.

Friedman, “Yetkilimiz, Huppa, Çocuk Kupası ve yedi daire gibi bir Yahudi töreninin önemli unsurlarını açıklamaya dikkat etti.” Dedi. “Ayrıca Lockwoods'u ilk saatlerine getirdik.”